SASLUŠAN SVEŠTENIK KOJI JE AUTOM UDARIO DEČAKA (16) KOD LJUBOVIJE: Predložen pritvor do 30 dana
Foto: Kurir/T.I.

SASLUŠAN SVEŠTENIK KOJI JE AUTOM UDARIO DEČAKA (16) KOD LJUBOVIJE: Predložen pritvor do 30 dana

Crna Hronika -

Sveštenik S. J. (28) iz Ljubovije koji je osumnjičen da je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak, oko 20 časova, kolima udario šesnaestogodišnjeg dečaka u Donjoj Ljuboviđi kod Ljubovije, saslušan je danas u lozničkom Osnovnom javnom tužilaštvu.

- Saslušanje osumnjičenog S.J je završeno i Tužilaštvo je predložilo da mu Osnovni sud u Loznici odredi pritvor do trideset dana. Postoji opasnost od uticaja na svedoke, a ima očevidaca tog događaja i potrebno je da osumnjičeni bude u pritvoru dok svi oni ne budu ispitani. Pritvor je predložen do trideset dana, s tim da postoji i mogućnost produženja. Videćemo da li će sud uvažiti predlog Tužilaštva – kaže sagovornik Kurira.

Đorđe Radosavljević, Ljubovija, Ljuboviđa
foto: Privatna arhiva

Prema onome što se do sada zna dečak je izašao iz autobusa koji je stigao iz Ljubovije i otišao sa njegove zadnje strane u nameri da pređe put, ali je naišao automobil i udario ga. Mada je prebačen u Dom zdravlja u Ljuboviji nije mu, nažalost, bilo pomoći.

Vozač automobila je zadobio lakše telesne povrede zbog kojih je isto veče prebačen na lečenje u lozničku Opštu bolnicu, a čim je završeno ukazivanje lekarske pomoći osumnjičenom vozaču juče je određeno zadržavanje. Ostaje da se vidi hoće li lozničkiOsnovni sud uvažiti predlog Tužilaštva.

(Kurir.rs/T.I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track