ZET JE PRETUKAO: Oglasila se tašta uhapšenog direktora Centra za socijalni rad iz Velikog Gradišta!
Foto: Privatna Arhiva

porodično nasilje

ZET JE PRETUKAO: Oglasila se tašta uhapšenog direktora Centra za socijalni rad iz Velikog Gradišta!

Crna Hronika -

Danijelu Živanoviću, direktoru Centra za socijalni rad u Velikom Gradištu određen je pritvor zbog napada na suprugu, taštu i šuraka, ali majka njegove žene, žrtva nasilja, za Kurir je poručila da su izjave dali nadležnim organima i da ne žele da za medije pričaju o incidentu koji se dogodio.

Da podsetimo, Živanović je uhapšen 31. januara uveče zbog sumnje da je nasrnuo na suprugu pre posla, a po povratku u kuću i na njenu majku i brata. Navodno, do sukoba je došlo jer je žena htela da ga napusti. Ona je, prema nezvaničnim informacijama, tvrdila da je Živanović i ranije bio nasilan, ali da ga nije prijavljivala. Sa druge strane, osumnjičeni se branio da nije tukao nikoga, te da se sa suprugom posvađao jer je htela da odvede dete u Austriju.

- Nema potrebe da pričamo za medije. Razumemo vaš posao, hvala vam što se pozvali, ali ne želimo da pričamo, niti da se piše o tome. Izjave smo dali tamo gde treba, nadležnim organima, sada je sve na njima - rekla je za Kurir napadnuta tašta direktora Centra za socijalni rad.

osumnjičeni
osumnjičenifoto: Printscreen/Facebook

Kako su ispričale komšije ove porodice, radi se o dobrostojećim ljudima koji su godinama u inostranstvu.

- Poreklom su iz jednog sela u okolini, a kada su u Srbiji malo borave tu, a malo u Velikom Gradištu gde imaju veliku i lepo sređenu kuću. Danijelova žena je ceo život provela u Austriji, a ovde živi otkako se udala za njega. Videli smo da su joj došli majka i brat sa devojkom, a posle smo i čuli šta se desilo. Izuzetno smo protiv nasilja i revoltirani smo što su naše komšije napadnute - pričaju meštani sela.

Podsetimo, Osnovni sud u Velikom Gradištu odredio je pritvor do 30 dana osumnjičenom Živanoviću kako ne bi ponovio delo, niti uticao na svedoke.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track