ZVAO BRATA DA PRENESU FRIŽIDER, PA GA ISKASAPIO NOŽEVIMA SA PIJACE: Osumnjičeni maloletnik lagao policajce da je napadnut
Foto: Kurir/Jovan Mladenović

novi detalji ubadanja u batajnici

ZVAO BRATA DA PRENESU FRIŽIDER, PA GA ISKASAPIO NOŽEVIMA SA PIJACE: Osumnjičeni maloletnik lagao policajce da je napadnut

Crna Hronika -

Tinejdžer E. M. (16) uhapšen je preksinoć u Batajnici jer je posle žustre rasprave izbo rođenog brata K. M. (25) noževima, koje je navodno kupio tog dana na pijaci u Zemunu.

Do svađe među braćom došlo je u porodičnoj kući u Novosadskoj ulici.

- Mladić je, kako se sumnja, brata namamio da dođe u kuću da mu pomogne u premeštanju frižidera, pa ga onda izbo noževima koje je tog dana kupio na pijaci - kaže izvor.

Napadač se potom zaputio u policijsku stanicu s povredama i posekotinama na šakama.

- Mladić je izjavio da ga je u blizini okretnice autobusa 706 napao nepoznat muškarac, bez ikakvog razloga. Priča je bila sumnjiva i policajci su otišli na njegovu adresu, gde su zatekli K. M. s posekotinama i ubodnim ranama - rekao je izvor.

1 / 5 Foto: Kurir/Jovan Mladenović

Stariji brat je izjavio da ga je E. M. napao sa dva noža bez ikakvog povoda.

- Kuća i kapija su bile isprskane krvlju, a mladić je s ranama na leđima i stomaku prebačen u bolnicu - kaže izvor.

Komšije kažu da su oba mladića važila za dobro vaspitane i da ništa nije moglo da nagovesti da će doći do ovakvog sukoba.

- Nikad se iz njihove kuće nije čula svađa. Momci su išli u školu i na posao. Uvek su se fino javljali svima. Doselili su se ovde pre 15 godina, njihovi roditelji su razvedeni, majka je otišla u inostranstvo, a njih je otac odgajio - rekla je komšinica za Kurir.

Kako saznajemo, E. M. se sumnjiči za teško ubistvo u pokušaju i on je prebačen u jednu zdravstvenu ustanovu.

Kurir.rs/J. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track