HOROR U BATAJNICI! POKUŠAO DA UBIJE ROĐENOG BRATA: Zamolio ga da mu pomogne oko frižidera, pa ga izbo po telu!
Foto: Kurir/Jovan Mladenović

KAPIJA JE BILA KRVAVA

HOROR U BATAJNICI! POKUŠAO DA UBIJE ROĐENOG BRATA: Zamolio ga da mu pomogne oko frižidera, pa ga izbo po telu!

Crna Hronika -

Beogradska policija uhapsila je u četvrtak E. M. (16) zbog sumnje da je pokušao da ubije rođenog brata K. M. (25) u porodičnoj kući u naselju Batajnica.

Prema nezvaničnim informacijama, sve se dogodilo u sredu u Novosadskoj ulici, kada je maloletni E. M. navodno napao starijeg brata i ubo ga nekoliko puta nožem u stomak. K. M. je ubrzo prevezen u Kliničko-bolnički centar Zemun i u teškom je stanju.

Prema prvim rezultatima istrage, E. M. je ranije detaljno isplanirao kako da povredi brata zbog porodičnih nesuglasica. On je, navodno, na zemunskoj pijaci u sredu najpre kupio set kuhinjskih noževa, koje je sakrio na nekoliko mesta u kući.

Brata je kasnije, navodno, uz molbu da mu pomogne da pomere frižider, namamio u prostoriju gde ga je napao i nožem nekoliko puta ubo po telu. Tinejdžer je posle toga isekao sebe po rukama i otišao u obližnju policijsku stanicu gde je ispričao da su ga napali na ulici.

Reporteri su ispred kuće u zemunskom naselju zatekli zaključanu kapiju. Iako su ukućani bili tu, nisu bili raspoloženi da odgovaraju na novinarska pitanja. Prema rečima komšija, u kući već 15 godina živi otac sa trojicom sinova, koji su se u njihov kraj doselili iz Beočina.

- Nismo mogli da verujemo šta se dogodilo, uvek su bili mirna porodica, znamo ih otkad su se doselili - u dahu nam pričaju komšije. - Stvarno ne znamo šta je moglo da se desi pa da brat pokuša da ubije brata! I dalje smo u šoku. Kapija je u četvrtak bila krvava. Naježili smo se...

I ostale komšije iz ulice ispričale su nam da ranije nije bilo nikakvih incidenata:

- Moj sin ide sa njim u školu, druže se godinama... Njih četvorica su uvek bili ljubazni prema svima.

Krajem novembra prošle godine u beogradskom naselju Kaluđerica uhapšen je Aleksandar S. (48) zbog sumnje da je nožem napao i teško povredio brata Vuka S. (39) u porodičnoj kući. On je privatnim vozilom sa teškim povredama na grudima i stomaku prevezen u Urgentni centar. Napadu je prethodila žustra svađa između braće.

Kurir.rs/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track