ČEKA SE KLJUČNO SVEDOČENJE 4. DEVOJKE IZ GOLFA SMRTI: Očekuje se da Kristina otkrije šta se dogodilo kobne noći kod Predejana!
Foto: Printscreen/Facebook, Printscreen/PINK

tragedija

ČEKA SE KLJUČNO SVEDOČENJE 4. DEVOJKE IZ GOLFA SMRTI: Očekuje se da Kristina otkrije šta se dogodilo kobne noći kod Predejana!

Crna Hronika -

Kristina M., jedna od devojaka koja je preživela saobraćajnu nesreću pre nedelju dana kod Vladičinog Hana, biće saslušana tokom sledeće nedelje, potvrđeno je iz Višeg javnog tužilaštva u Vranju.

Kristina M.
Kristina M.foto: Printscreen/Facebook

Kristina je, kako saznajemo, lakše povređena i posle bolničkog lečenja, nalazi se kod kuće. Anđeli S., devojci koja je vozila auto, kada su nastradale dve njihove drugarice, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Vranju odredio je pritvor u trajanju od 30 dana.

Južna Morava, Džep, Saobraćajna Nesreća, Vladičin Han
foto: screenshot Pink tv

Ona se sumnjiči za krivično delo “teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja”. U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 4 sata u subotu ujutru, kada je "golf" kojim je upravljala Anđela S. sleteo sa kolovoza u Južnu Moravu kod Vladičinog Hana, stradale su dve devojke, od njih četiri koliko ih je bilo u vozilu.

Tela stradalih, Anđele Milovanović i Kristine Petković, pronađena su u Južnoj Moravi. One su sahranjene u rodnom Predejanu. Kako kažu u Višem javnom tužilaštvu u Vranju, tek nakon saslušanja i Kristine M., tužilaštvo će saopštiti više detalja o nesreći kakvu jug Srbije ne pamti, a zbog koje vlada muk u Prdejanu i Vladičinom Hanu.

poginule Anđela M. (21) i Katarina P. (22)
poginule Anđela M. (21) i Katarina P. (22)foto: Kurir.rs/M.S.

Anđeli S. iz Predejana koja je pred Višim javnim tužilaštvom u Vranju saslušana zbog stravične saobraćajne nesreće u Vladičinom Hanu u kojoj su poginule njene dve drugarice, a ona i još jedna završile u bolnici, kako Blic saznaje, preti kazna u visini od 2 do 12 godina zatvora.

Njoj se na teret stavlja da je umišljajno učinila krivično delo, jer je upravljala vozilom sa probnom vozačkom dozvolom u vremenu kada istom nije smela da upravlja, pod uticajem alkohola, kao i da je upravljala vozilom neprilagođenom brzinom osobinama i stanju puta, vidljivosti, preglednosti i atmosferskim prilikama.

Bila za volanom Anđele S.
Bila za volanom Anđele S.foto: Facebook

Imajući u vidu da je nastupila smrt dva lica dok je jedna osoba lakše povređena , osumnjičenoj Anđeli S. za ovo krivično delo preti kazna zatvora od 2 do 12 godina. Osumnjičena je dala svoju odbranu u prisustvu svog branioca, nije priznala izvršenje krivičnog dela. Njoj je određen pritvor do 30 dana.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track