PEPEO I OSTATKE PROSULI U REKU: Otkriveno kako su se Belivuk i Miljković otarasili tela svoje PRVE ŽRTVE!
Foto: Ana Paunković, Stefan Stojanović/ Mondo

detalji istrage

PEPEO I OSTATKE PROSULI U REKU: Otkriveno kako su se Belivuk i Miljković otarasili tela svoje PRVE ŽRTVE!

Crna Hronika -

Nakon što su Gorana Mihajlovića (22) namamili i otrovali u Ritopeku, pa telo odvezli u Surduk i tamo ga spalili, Veljko Belivuk, Marko Miljković i njihovi saradnici, džakove sa Mihajlovićevim pepelom i delovima kostiju, stavili su u džak i kamionom prevezli do Pupinovog mosta, otkriveno je tokom istrage o klanu Belivuk-Miljković.

Kako su dalje otkrili istražitelji, kamion je vozio osumnjičeni Nikola Spasojević, kum Marka Miljkovića.

most
mostfoto: Stefan Jokić

- Kada su kamionom, u čijem je tovarnom delu bio pesak, stigli do Pupinovog mosta, koja spaha Zemun i Borču, Belivuk i ekipa su s mosta u Dunav bacili džak sa posmrtnim ostacima otrovanog i spaljenog Mihajlovića - kaže izvor.

Inače, nakon što je otkriveno da je surovi klan imao i štek-vikendicu u Surduku, meštani ovog mesta u blizini Stare Pazove, ispričali su za Kurir da su viđali policiju u selu.

goran mihajlović
goran mihajlovićfoto: Nestali Srbija

- Frapirali smo kad smo čuli da je Belivuk ovde imao kuću i da je tu ubijen mladić! Ni na kraj pameti nam nije bilo da se ovde tako nešto događa. Prestravljeni smo tim saznanjem, mislili smo da je njima baza bila u Ritopeku, a ne ovde kod nas - kaže jedan od meštana Surduka.

Oni dodaju da je njihovo selo poslednjih dana opsedala policija, ali da oni nisu znali zbog čega.

- Nismo primetili da su se zadržavali konkretno kod neke kuće, pa ne znamo gde je ta vikendica tačno, ali policija jeste dolazila. Zaista užas jedan - dodo je drugi meštanin.

Podsetomo, Goran Mihajlović otete je i ubijen u aprilu 2019. godine. Sumnja se da je on jedna od prvih žrtava monstruoznog klana, koji se, za sada, tereti za sedam ubistava u Srbiji i tri u Crnoj Gori.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:23

SVE O TOME KAKO JE KLAN BELIVUK-MILJKOVIĆ PRAO NOVAC OD KRIMINALA: Gledajte Usijanje večeras od 19:20h!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track