PRETIO MI PLAĆENIM UBICOM: Meštani Kumodraža progovorili posle hapšenja Krstića, koji im je napravio deponiju pored kuća (VIDEO)
Foto: Nenad Kostić, Printscreen/Youtube

uhapšen lažni humanitarac

PRETIO MI PLAĆENIM UBICOM: Meštani Kumodraža progovorili posle hapšenja Krstića, koji im je napravio deponiju pored kuća (VIDEO)

Crna Hronika -

Nakon što je uhapšen Vojkan Krstić, lažni humanitarac i vlasnik firme "Elita gradnja" Kurir je posetio beogradsko naselje Kumodraž, gde je Krstić navodno bacao smeće i šut i stvorio deponiju.

uhapšeni Krstić
uhapšeni Krstićfoto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Krstić i saradnici uhapšeni su zbog sumnje da su oštetili Srbiju za 10 miliona dinara. Kako se sumnja, oni su izvršili malverzacije sa iznošenjem smeća i šuta, koji umesto u spalionicu u Vinči, nosili su na divlje deponije.

1 / 16 Foto: Nenad Kostić

- Ovo je naša pobede! Bilo je i vreme da se stane na put tom bahaćenju i uništavanju naše okoline. Pa naše kuće se nalaze bukvalno odmah pored otpada - rekao je jedan žitelj.

Novica Janjić, meštanin, kaže da su se pune četri godine borili da se smeće ne baca tu u neposrednoj blizini njihovih kuća.

Novica Janjić
Novica Janjićfoto: Nenad Kostić

- Insistirali smo na tome, goloruki smo stali na put i kamionima punim smeća nismo dozvolili da prolaze ovuda. Pretio mi je da će doći plaćeni ubica i da će me ubiti, samo zato što nisam želeo da ćutim. Neću da živim pored smeća i kraj - kaže za Kurir Janjić i dodaje da poslednje dve godine nema deponije:

00:16

Ovde je bila Krstićeva divlja deponija

- Znao je da dođe i sa ocem da mi preti,a ja sam sve to prijavio policiji. Takođe, prvo se pravdao da građevinski materijal i šit donosi kako bi poravnao plac, a onda je počeo da preti da je to privatbi posed i da može da radi šta hoće - kaže Janjić.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja