SNIMAK S MESTA NESREĆE KOD VLADIMIROVACA: I dalje se oseća miris paljevine, ostaci vozila i lične stvari razbacane pored puta
Foto: Jovan Mladenović

Među povređenima i brat i sestra

SNIMAK S MESTA NESREĆE KOD VLADIMIROVACA: I dalje se oseća miris paljevine, ostaci vozila i lične stvari razbacane pored puta

Crna Hronika -

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila oko ponoći na ulazu u Alibunar iz pravca Vladimirovca, poginula su dva mladića, dok su još dvojica momaka i jedna devojka prošli sa teškim povredama.

00:19

Kurir na mestu nesreće nedaleko od ulaska u Alibunar

Kako javlja novinar Kurira sa mesta nesreće, nedaleko od ulaska u Alibunar, neprijatan miris paljevine se i dalje oseća.

Tragedija se dogodila kada je automobil, kojim je upravljao mladi advokat iz Alibunara Z. A. (32), iz zasad nepoznatih razloga naleteo na traktor sa plugom, koji se kretao.

1 / 6 Foto: Jovan Mladenović

Vozilo se nakon sudara zapalilo. Vozač je izgoreo u plamenu, dok je druga stradala osoba V. M. (40) izdahnula na putu do bolnice u Pančevu.

Lične stvari, kao i delovi automobila i traktora razbacani su pored puta. Tu su ostali i istrošeni protivpožarni aparati.

(Kurir.rs/J.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track