OVO JE ANĐELA (17) NASTRADALA U NESREĆI KOD IVANJICE Auto koji je sleteo sa puta vozila devojka bez dozvole, vraćali se iz provoda
Foto: Printscreen/Facebook

tuga

OVO JE ANĐELA (17) NASTRADALA U NESREĆI KOD IVANJICE Auto koji je sleteo sa puta vozila devojka bez dozvole, vraćali se iz provoda

Crna Hronika -

Na regionalnom putu Arilje-Ivanjica, u mestu Jeremići, jutros oko 4 sata dogodio se stravičan udes u kojem je život izgubila Anđela Đ. (17) iz Ivanjice.

Nesreća se dogodila kada je auto sleteo s puta i prevrnuo se, iz za sada neutvrđenih razloga. Zajedno sa njom u automobilu je bilo još petoro mladih Ivanjičana koji su se u jutarnjim satima vraćali kućama iz noćnog provoda.

"Za volanom je bila devojka od 20 godina, kojoj je drug dao da upravlja njegovim automobiulom jer je on puno popio. Pritom ona nije imala položen vozački ispit. Automobil je izgubio kontrolu najvarovatnije zbog neprilagođene brzine uslovima na putu i prevrnuo se u ambis - kaže naš izvor iz istrage.

Inače, auto se prevrnuo na delu puta na kojem je i po suvom vremenu neophodan dodatni oprez zbog krivina i širine puta.

Grupa mladih Ivanjičana se vraćala iz Arilja gde su veče proveli u diskoteci u ovom gradu koje je te noći bila otvorena do 4 sata izjutra.

Anđela Đ. je bila učenica ivanjičke Gimnazije.

- Svi smo u šoku, još uvek ne verujemo da se ovo dogodilo. Treba da odemo da izjavimo saučešće porodici, ali još uvek ne verujem da je ovo tačno - kaže komšinica nastradale Ivanjičanke.

(Kurir.rs/D.Č.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja