ZVERSKI IH TUKAO, A ONI GA SAD BRANE! Pretučeni Smederevci promenili ploču, štite uhapšenog nasilnika, KAMERE SVE SNIMILE
Foto: Kik boks savez Srbije, Privatna Arhiva

incident

ZVERSKI IH TUKAO, A ONI GA SAD BRANE! Pretučeni Smederevci promenili ploču, štite uhapšenog nasilnika, KAMERE SVE SNIMILE

Crna Hronika -

Trojica muškaraca iz Smedereva koja su u decembru pretučena u jednom restoranu, negirala su da iza napada na njih stoje svetski prvak u kik-boksu Nikola Stošić, kao i njegovi ortaci A. R., V. S. i M. I..

Podsetimo, nekadašnji reprezentativac u kik-boksu i još trojica muškaraca uhapšeni su prošlog meseca zbog sumnje da su u decembru u kafani tukli suvlasnika i dvojicu gostiju koji su pokušali da pomognu napadnutom čoveku. Njima je Osnovni sud u Smederevu, posle saslušanja u tužilaštvu, odredio pritvor do 30 dana.

osumnjičeni
osumnjičenifoto: Kik boks savez Srbije

- Oštećeni nisu prijavili prebijanje, već su o slučaju policiju obavestili lekari. Uprkos tome što postoji video zapis napada, oštećeni u tužilaštvu negirali su da su na njih nasrnuli Stošić i njegova ekipa. Oni su rekli da ne znaju ko ih je tukao, ali da su sigurni da to nije kik-bokser - priča izvor Kurira:

- Tokom ove nedelje biće ispitani svedoci, a veštačiće se i snimak napada - kaže sagovornik Kurira.

Da podsetimo, Stošić, A. R. (40), V. S. (33) i M. I. (28) se terete za nasilničko ponašanje i nanošenje lakih povreda, jer su, kako se sumnja, u noći između 23. i 24. decembra u jednom poznatom restoranu pretkuli suvlasnika objekta, ali i dvojicu gostiju koji su se tu zadesili i pokušali da odbrane napadnutog muškarca.

Stošić je kako smo već pisali bio reprezentativac Srbije, ali se 2019. godine povukao iz takmičenja. I ranije je bio iza rešetaka.

- Stošiću ovo nije jedino krivično delo koji je napravio. Pretežno je bio hapšen zbog nasilničkog ponašanja i nanošenje povreda. Priča se da je pre nekoliko godina je ispred jedne diskoteke u Smederevu udario jednog mladića N. J. drškom pištolja. Dok je mladić bio u nesvesti kik-bokser mu je skakao po butini i navodno tada mu je izazvao dva preloma butne kosti - kaže sagovornik Kurira i dodaje:

- Nakon tog incidenta Stošić je na sličan način pretukao tinejdžera (16), inače sina lokalnog političara i biznismena. Tada je takođe, koristio dršku od pištolja i naneo mu teške telesne povrede. Dečak je tada transportovan za Beograd i lekari su jedva uspeli da mu spasu vid na jednom oku.

Prema rečima sagovornika, za ovo krivično delo Stošić je navodno osuđen na godinu dana kućnog zatvora uz nošenje nanogice.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track