PIJANI DIVLJAJU PO PUTU, IZAZIVAJU UDESE, VOZE U KONTRASMERU! Manekenka nije jedina VIP LIČNOST koja je NOĆNA MORA za saobraćajce!
Foto: Shutterstock, Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić, Pritnscreen/Instagram

Krše propise

PIJANI DIVLJAJU PO PUTU, IZAZIVAJU UDESE, VOZE U KONTRASMERU! Manekenka nije jedina VIP LIČNOST koja je NOĆNA MORA za saobraćajce!

Crna Hronika -

Manekenku Jovanu Švonju (31) sinoć je zaustavila policija jer je svojim automobilm marke BMW vozila 196 kilometara na sata na delu puta gde je dozvoljena brzina kretanja 80 na sat, pitom su s njom u autu bila i njena deca od četiri i šest godina.

Jovana Švonja, Jovana Đorđević
foto: Printscreen/Instagram, MUP

Švonja nije jedina poznata ličnost, koja je uhvaćena kako se bahati za volanom. Estradne ličnosti često prave saobraćajne prekršaje, a one koje bije glas da su najbahatiji u saobraćaju su svakako pevači Darko Lazić, Dara Bubamara, Tamara Milutinović...

Pevačica Dara Bubamara poznata je kao osoba koja često krši pravila saobraćaja, a poznata je po svojim bahatim parkiranjima i često se snima kako vozi svoj "porše" velikom brzinom.

Dara Bubamara, Automobil, Nepropisno Parkiranje, Parkiranje, Pešački Prelaz
foto: Nemanja Nikolić

- Ona divlja dok vozi i po malim i po glavnim ulicama. Policija zna sva njena kola, a nije je teško prepoznati ni po tablicama. Neretko se snima i za društvene mreže dok na cajgeru stoji i preko 200 na sat - rekao je izvor jednom prilikom.

Pevač Darko Lazić, kralj je incidenata na putevima, posle stravičnog udesa koji je doživeo, nije se opametio, pa ga policija često zaustavlja kako vozi, iako mu je zabranjeno.

1 / 5 Foto: Printscreen/Amidži šou

Nakon što je preživeo tešku saobraćajnu nesreću u novembru 2018. godine, posle koje je bio nedeljama u komi, njegovo ponašanje u saobraćaju nije se promenilo, pa je u maju prošle godine bez vozačke dozvole vozio, izgubio kontrolu i oštetio dva automobila i oborio banderu.

Manekenka Sandra Obradović privedena je u avgustu 2020. godine, pošto je u pijanom stanju, izazvala udes na Novom Beogradu u kojem su oštećena tri automobila.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram

Sportski komentator Milojko Pantić priveden je 2019. godine nakon filmske potere na Brankovom mostu i proveo je 12 sati na trežnjenju nakon što je pijan udario patrolu Interventne jedinice, a zatim se dao u beg u kontrasmeru.

Milojko Pantić
Milojko Pantić foto: Kurir

Pevačica Tamara Milutinović uslikana je prošle godine kako svojim autom u samom centru Beograda vozi jednosmernom ulicom u kontrasmeru.

Tamara Milutinović
Tamara Milutinović foto: Nemanja Nikolić

Starleta Stanija Dobrojević privedena je pre nekoliko godina kada je automobilom marke "pežo" prekoračila brzinu i preticala kolonu vozila na punoj liniji. Tada ju je spazila policijska patrola koja je pokušala da je zaustavi, ali se ona dala u beg. Nakon filmske potere presreli su je i priveli u policijsku stanicu.

Stanija
Stanijafoto: Printscreen

Među onima koji se na drumovima ponašaju kao kabadahije, spada i jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase. On je proteklih godina napravio niz prekršaja, a u Beogradu je bio poznat po vožnju luksuznih automobila, marke "porše" i "lambordžini". Tako je Baka Prase, kako je Kurir ranije pisao, falsifikovao švajcarsku vozačku dozvolu koja mu je omogućila da se po Srbiji vozika luksuznim automobilima, koje mu je policija prošle godine bila oduzela.

- Tada je rutinskom kontrolom utvrđeno da je jutjuber nelegalno upravljao vozilima koja su registrovana u inostranstvu bez prisustva vlasnika istih, a pritom ima stalno prebivalište u našoj zemlji. I jedan i drugi automobil je oduzela Uprava saobraćajne policije zbog sumnje u carinski prekršaj i radi policijskih provera - pisao je ranije Kurir.

1 / 6 Foto: Kurir, Ilustracija

Pored težih, poznati gotovo svakodnevno prave i lakše saobraćajne prekršaje. Tako je ekipa emisije "Paparaco lov" u januaru ove godine snimila pevačicu Natašu Bekvalac kako čak šest puta prolazi na crveno svetlo na semaforu.

Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalac foto: Printscreen Paparaco Lov

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track