DIRLJIVO! MATEJEV OTAC NE GUBI NADU: Nenad Periš se danas u crkvi MOLIO ZA SINA! (FOTO)
Foto: Mondo

Beogradski nadbiskup Stanislav Hočevar održao misu

DIRLJIVO! MATEJEV OTAC NE GUBI NADU: Nenad Periš se danas u crkvi MOLIO ZA SINA! (FOTO)

Crna Hronika -

Mise i molitve za Matejevu porodicu i njegov pronalazak održavaju se redovno u beogradskim crkvama.

Beogradski nadbiskup Stanislav Hočevar danas je održao misu u kojoj se zajedno sa vernicima pomolio za pronalazak Mateja Periša, koji je nestao između 30. i 31. decembra u Beogradu.

Misi je prisustvovao i Matejev otac, Nenad Periš, koji je i dalje u Beogradu. Suprugu i dve ćerke nije video skoro dva meseca. Otac gaji nadu da će naći sina.

Nenad Periš
foto: Mondo

"U kontaktu sam sa policijom. Sve što saznam prosleđujem inspektorima, od informacija do snimaka. Mogu vam reći da je prošlo 50 dana i da će biti veliko iznenađenje, ako ga nađem živoga. Samo ću ga zagrliti i povesti kući", rekao je Periš.

Nenad Periš
foto: Mondo

Podsećamo, tokom jedne mise za Mateja, nadbiskup Hočevar je imao veliku neprijatnost kada su mu kradljivci obili automobil i ukrali torbu sa njegovim ličnim stvarima, u kojoj su bili liturgijsko odelo i predmeti.

Nenad Periš
foto: Mondo

Mise i molitve za Matejevu porodicu i njegov pronalazak održavaju se redovno u beogradskim crkvama, a Hočevar je uputio molbu srpskom patrijarhu Porfiriju da im se pridruži i predstavnik SPC, na šta je patrijarh pozitivno odgovorio te je delegirao svog vikarnog episkopa Justina Jeremića.

Kurir.rs/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track