Najnovije vesti

NIKOLA JE BIO ZLATNO DETE, NE MOŽEMO DA POVERUJEMO DA GA NEMA: Prokupčani žale za mladićem koji je stradao na majčin rođendan
Foto: screenshot gofundme.com

Tragedija u Americi

NIKOLA JE BIO ZLATNO DETE, NE MOŽEMO DA POVERUJEMO DA GA NEMA: Prokupčani žale za mladićem koji je stradao na majčin rođendan

Crna Hronika
12:37h

Nikola Đorđević (22) koji je pre nekoliko dana poginuo u Pensilvaniji nedaleko od svoje kuće, pre dve godine se sa roditeljima preselio iz Prokuplja u Ameriku.

Da podsetimo, Đorđević je doživeo nesreću sa svojim ocem, a osim nesrećnog mladića, stradao je još jedan američki državljanin. Tragedija se dogodila tačno na rođendan njegove majke.

- Porodica Đorđević poreklom je iz Prokuplja, majka mu je bila profesorka engleskog jezika. U gradu su bili izuzetno cenjeni - priča naš izvor iz Prokuplja

- U Ameriku je otišao prvo njegov ujak, sveštenik, a potom je povukao i ostale. Odselili su se pre nešto više od dve godine. Iako su i u Srbiji lepo živeli, verovatno su otišli dalje za boljim i srećnijim životom - navodi izvor.

Kako kaže naš sagovornik, Nikola i njegova sestra bili su poznati kao zlatna deca.

- Koliko smo čuli, sestra mu je primljena na jedan prestižni univerzitet u Americi. Pre nekoliko dana smo se čuli sa njegovom majkom, čestitali joj rođendan, ništa nije slutilo na nesreću - priča sagovornik Kurira:

- Nikola je bio divan, dobar dečko. Ma zlatno dete, nema šta drugo da se kaže. Van sebe smo od bola, ne možemo da shvatimo kakva ih je tragedija snašla. Podsetimo, na portalu Gofundme pojavio se apel za pomoć porodici Đorđević.

apel
apelfoto: screenshot gofundme.com

- Nikolini roditelji moraće da se pripreme za nešto za šta nijedan roditelj nikada ne bi trebalo da se priprema. Moraće da isplaniraju sahranu za svoje dete. Troškovi sahrane sigurno nisu nešto za šta su štedeli. Ako ste u mogućnosti i voljni da pomognete porodici Ðorđević, molimo vas da donirate koliko možete. Vaša podrška će ublažiti barem deo tereta koji im trenutno leži. Objavljivaćemo ažuriranja kako budemo znali više - poručio je Nikolin drug u objavi.

- Porodica je preplavljena količinom podrške i ljubavi koju su dobili u protekla 24 sata. Stara srpska izreka "Na muci se poznaju junaci" veoma je tačna. Svi ste pravi heroji i porodica vam je zauvek zahvalna. Slobodan je i dalje u bolnici, ali dobra vest je da se sutra očekuje otpuštanje i ponovno okupljanje sa porodicom.

Kurir.rs/ B.R.

Bonus video:

LUZIJANA: Helikopter se survao na most pa izgoreo, stradao pilot
00:28

LUZIJANA: Helikopter se survao na most pa izgoreo, stradao pilot

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja