JOVICA SEBI PUCAO U GLAVU, A DUŠAN SE OBESIO SAJLOM ZA VUČU: Samoubistvo u Resniku podseća na ono koje se dogodilo pre 12 godina
Foto: Kurir/J.M.

TRAGEDIJE NA SRPSKIM PUTEVIMA

JOVICA SEBI PUCAO U GLAVU, A DUŠAN SE OBESIO SAJLOM ZA VUČU: Samoubistvo u Resniku podseća na ono koje se dogodilo pre 12 godina

Crna Hronika -

Stravična tragedija koja se ovog jutra dogodila kod Resnika umnogome podseća na samoubistvo koje se dogodilo u Srbiji pre nepunih 12 godina.

Podsetimo, danas se Jovica M. ubio pucnjem iz pištolja, nakon što je vozeći "punta" izazvao sudar s kamionom bugarskih tablica.

Ovo samoubistvo nije prvo koje se dogodilo na srpskim putevima.

Naime, marta 2010. godine desila se tragedija na Ibarskoj magistrali kod Stepojevca. Saobraćajna nezgoda se dogodila na mostu preko reke Beljanice u Stepojevcu. Vozač „fijat pande", beogradskih registarskih oznaka, kretao se u pravcu Velikih Crljana i Lazarevca.

U jednom trenutku on je naleteo na „škodu oktaviju", koja se nalazila ispred njega. Posle sudara oba automobila su se zaustavila i vozači izašli da vide kolika je šteta. Kada su se uverili da šteta nije bila velika, vozač "fijata" uzeo je iz kola sajlu koja mu je služila za vuču, vezao se za ogradu mosta i obesio naočigled šokiranog vozača "škode"!

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track