SINOĆ JE KOD NJIH BILA NEKA SEDELJKA, A JUTROS SMO ČULI DA JE KOMŠIJA NASTRADAO: Susedi mladog Nišlije u šoku!
Foto: Kurir/M.S.

NESREĆA

SINOĆ JE KOD NJIH BILA NEKA SEDELJKA, A JUTROS SMO ČULI DA JE KOMŠIJA NASTRADAO: Susedi mladog Nišlije u šoku!

Crna Hronika -

Mladić V.T. (17) pronađen je mrtav jutro u 3.30 časova u Nišu, na pločniku ispred zgrade u kojoj je živeo. Kako saznajemo, ne sumnja se na nasilnu smrt, a policija veruje da je mladić pao sa zgrade.

zgrada
zgradafoto: Kurir/M.S.

- Ispituje se da li je pao sa prozora ili terase. Svakako uzrok smrti je pad sa visine, ali za sada su okolnosti nesreće nerazjašnjene - navodi izvor Kurira iz istrage i dodaje da je policija obavila uviđaj.

Tinejdžer je, kako saznajemo, živeo sa porodicom na petom spratu stambene zgrade.

- Ne možemo sada ništa da kažemo. Nismo u stanju bilo šta da pričamo- rekao nam je otac nesrećnog dečaka kada je otvorio vrata.

Komšinica koja stanuje sprat niže kaže da momak potiče iz fine porodice.

mesto pada
mesto padafoto: Kurir/M.S.

- Komšije kažu da je bila neka sedeljka sinoć kod njih u stanu, ali ja nisam čula nikakvu buku iako je moj prozor desetak metara udaljen od njihovog. Bila sam budna do 2 sata ujutru i stvarno se nije čula ni glasna muzika. Suprug mi je rekao jutros da je video telo s prozora kada je došla policija i Hitna pomoć:

- Ne poznajem mladića dobro, ali znam da se uvek fino javljao na hodniku. Otac mu je vojno lice, jako su fini ljudi, mnogo mi je žao što ih je zadesila ovakva tragedija i što se mlad život ugasio.

Kurir.rs/ M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track