00:13

Sudar najmanje 10 automobila na naplatnoj rampi

na auto-putu beograd - novi sad nadomak beograda

JEZIVI SNIMCI NEZAPAMĆENOG LANČANOG KOD STARE PAZOVE Sudar na desetine vozila na naplatnoj rampi, delovi rasuti svud po putu VIDEO

Crna Hronika -

BEOGRAD - Na auto-putu Beograd - Novi Sad jutros je oko 8.30 sati na naplatnoj rampi kod Stare Pazove došlo do velikog lančanog sudara.

Prema najnovijim ali nezvaničnim informacijama jedna osoba je nastradala a povređeno ih je između šestoro i osmoro.

U lančanom sudaru učestvovalo je između 30 i 50 vozila. Kako je javila TV Prva. Svud po putu rasuti su delovi zgužvanih automobila a navodno u nekima su putnici još zarobljeni. Na terenu su i policija i Hitna pomoć, a uviđaj je u toku.

lančani sudar, Stara Pazova
foto: Story Instagram Printscreen/Moj_beo_grad

Prema rečima očevidaca, u lančanom sudaru učestvovalo je najmanje desetak automobila.

Učestvovalo 50 vozila?!

Oko 50 vozila učestvovalo je u lančanom udesu koji se dogodio jutros oko 8.30 kod naplatne rampe na auto-putu kod Stare Pazove.

Kako je javila televizija Prva, prema nezvaničnim informacijama jedna osoba je poginula, a osam je lakše povređeno. Ta televizija prenela je da je oštećeno više automobila, a u nekima su putnici još zarobljeni. Na terenu su i policija i Hitna pomoć, a uviđaj je u toku.

Pažnja, prizori sa snimaka su uznemirujući

Svud po putu rasuti su delovi zgužvanih vozila.

U sudaru su učestvovala vozila sa inostranim i domaćim tablicama.

Jedan auto je potpuno zgužvan, objavile su Novosti.

1 / 4 Foto: Story Instagram Printscreen/Moj_beo_grad

Pažnja, pojačan saobraćaj uz maglu i kišu povremeno

Vozače u Srbiji danas očekuju magla na pojedinim deonicama, kiša povremeno i pojačan i usporen saobraćaj posebno u većim gradovima, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Magla usporava saobraćaj u Sremu i Bačkoj, pored Ibra, na putevima na području Sjenice, u Pomoravlju i na autoputu izmedju Niša i Pirota, i Leskovca i Vranja. U toku su radovi na brojnim deonicama uz izmene u režimu saobraćaja pa se preporučuje dodatan oprez. Nema neprohodnih puteva ali su i dalje na snazi zabrane za kamione s prikolicom i šlepere na pojedinim putevima na Kopaoniku, Divčibarama, Goliji i Goču. Prema izveštaju AMSS-a jutros od 6.00, nema zadržavanja na graničnim prelazima osim na teretnim terminalima gde se na Horgošu i Batrovcima čeka oko tri sata, Kelebiji oko sat, a Šidu četiri sata.

Kurir.rs/Novosti

Bonus video:

00:19

Lančani sudar na Gazeli

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track