01:17

Detalji krvavog pira u Zemunu: Nakon niza svađa usmrtio nožem kolegu (32)

užas

DETALJI KRVAVOG PIRA RADNIKA U ZEMUNU Stravičnom ubistvu kolege (32) prethodile brojne svađe TELO I DALJE NA MESTU ZLOČINA (VIDEO)

Crna Hronika -

Jutros se u Zemunu dogodio nezapamćeni zločin, kada je kolega (45) nožem usmrtio kolegu (32) na radnom mestu.

Kako Kurir nezvanično saznaje, ubistvu su prethodile svađa i tuča - njih dvojica su se prvo potukli a onda je jedan potegao i nož.

00:26

Prvi snimci sa mesta ubistva sa Batajničkog druma

- Ono što je sigurno je da se ubistvo dogodilo izvan kruga fabrike koja se bavi pravljenjem betona, na mestu događaja su četiri policijska automobila. Ubijeni radnik je imao samo 32 godine, a radnik koji ga je ubio ima je 45 godina nakon toga i uhapšen - javljaju sa mesta zločina.

ubistvo u farici
foto: Kurir televizija

Krvavi pir radnika odigrao se u ranim jutarnjim časovima, a iz fabrike navode da nemaju nikakve informacije o ovom zločinu.

- Tragični događaj desio se jutros nešto posle šest časova. U fabrici su nam rekli da nemaju nikakve informacije o događaju, a iz policije su rekli da je uviđaj u toku. Ubistvu je prethodila svađa, nakon čega je četrdesetpetogodišnji radnik ispred fabrike sačekao svog kolegu gde ga je i ubio. Telo je i dalje na mestu zločina. Sve su ovo nezvanične informacije - javalju reporteri Kurir televizije.

ubistvo u farici
foto: Kurir televizija

Uviđaj je i dalje u toku, a kako se navodi, dvojica radnika imali su i ranije nesuglasice, a ubistvo je samo kulminacija svega toga.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:31

Advokat Ivan Ninić otkriva: Proširena je istraga za još jedno ubistvo za koje se sumnjiči klan Veljka Belivuka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track