OVO JE RADNIK (32) KOG JE KOLEGA BRUTALNO IZBO NAKON NOĆNE SMENE! Stric ubijenog očajan: Stefan je ubijen s namerom! (foto)
Foto: Privatna Arhiva, Zorana Jevtić

UBISTVO ISPRED FABRIKE NA BATAJNIČKOM DRUMU

OVO JE RADNIK (32) KOG JE KOLEGA BRUTALNO IZBO NAKON NOĆNE SMENE! Stric ubijenog očajan: Stefan je ubijen s namerom! (foto)

Crna Hronika -

Mladić Stefan Milinković (32) brutalno je ubijen jutros ispred fabrike u kojoj radio na Batajničkom drumu, saznaje Kurir!

Kako saznajemo, ubijeni mladić je u fabrici radio neke dve godine.

ubijeni stefan milinković
ubijeni stefan milinkovićfoto: Privatna Arhiva

- Stefan je jedan divan mladić koga više nema i ne možemo da ga vratimo, ali možemo da se borimo da budu kažnjeni oni koju su krivi za njegovu smrt. Teško nam je, ali ne želimo da ubistvo našeg Stefana prepustimo slučaju - kaže za Kurir Bojan Milinković.

Prema njegovim rečima, osumnjičeni koji u firmi radi oko pet godina maltretirao je sve zaposlene i često je bilo problema s njim - kolege su se žalile na njega, tvrdi naš sagovornik.

- Stefan je bio u noćnoj smeni, verovatno su se nešto sporečkali u toku smene, ali se završilo na tome. Nakon toga, kada je izašao iz fabrike osumnjičeni ga je čekao i napao! To je planirano ubistvo. Izbo ga je tri ili četri puta i Stefan je umro. Niko nije očekivao da će problemi sa tim kolegom kulminirati ubistvom - rekao je stric brutalno ubijenog mladića.

1 / 5 Foto: Adria Media TV

Inače, Stefan ima brata blizanca koji takođe, rade u istoj firmi kao i on. Njih dvojica imaju i starijeg brata.

- Ostali su bez roditelja, i jedan drugom su podrška. Stefan nije bio oženjen i živeo je sa bratom - kaže Milinkovićem i dodaje da osumnjičeni I. N. (45) koji je nakon ubistva zadržan do 48 sati, kaže da živi sa majkom.

(Kurir.rs - B . Travica)

Bonus video:

01:31

MEŠTANI SELA SEPCI OTKRIVAJU DETALJE TRAGEDIJE KOD RAČE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track