PORODIČNI PRIJATELJ (60) IM OBLJUBIO ĆERKU (13): Detalji užasa u selu kod Smedereva
Foto: Shutterstock

kurir u poseti porodici

PORODIČNI PRIJATELJ (60) IM OBLJUBIO ĆERKU (13): Detalji užasa u selu kod Smedereva

Crna Hronika -

Šezdesetogodišnjem muškarcu određen je pritvor zbog sumnje da je 2021. obljubio devojčicu (13) u jednom selu kod Smedereva, a krivična prijava biće podneta i protiv mladića (17), koji je, navodno, takođe imao seksualne odnose sa oštećenom.

Kurir je posetio porodicu devojčice i iz razgovora sa njima smo saznali da je osumnjičen (60) i bio njihov porodični prijatelj.

Starija ćerka je kako kažu našla u telefonu eksplicitne fotografije svoje mlađe sestre sa osumnjičenim (60). Pokazala ih je majci, koja međutim, povodom toga ništa nije preduzela.

Navodno se bojala da pokaže slike ocu i da prijavi ga policiji. Prema njihovim rečima u petak ujutru došla je policija i službenici Centra za socijalni rad.

Devojčicu tada nisu zatekli kod kuće, a kada se vratila policija je odvela u hraniteljsku porodicu, a majku i osumnjčenog su tada priveli. Osnovno tužilaštvo u Smederevu odredilo je pritvor i majci devojčice (38) zbog zapuštanja i zanemaricanja maloletnog lica.

Da podsetimo osumnjičeni su navodno tokom 2021. godine stupali u seksulne odnose sa trinaestogodišnjom devojčicom. Za sada postoje indicije da se to dogodilo više puta tokom godine, ali će istraga utvrditi sve detalje, priča izvor i dodaje:

- N.M. je sa devojčicom stupao u odnose u svojoj kući. Postoje indicije da je to bilo na dobrovoljnoj bazi, ali je kažnjivo jer je reč o detetu - naveo je izvor Kurira.

Kurir.rs / J.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja