BIVŠEM REPREZENTATIVCU UKINUT PRITVOR: Kik bokser osumnjičen za prebijanje u kafani pušten na slobodu
Foto: Kik boks savez Srbije, Privatna Arhiva

incident u smederevu

BIVŠEM REPREZENTATIVCU UKINUT PRITVOR: Kik bokser osumnjičen za prebijanje u kafani pušten na slobodu

Crna Hronika -

Kik bokser Nikola Stošić, osumnjičen da je sa A.R., V.S. i M.I., krajem decembra u jednom poznatom lokalu u Smederevu pretukao trojicu muškaraca, pušten je iz pritvora prošle nedelje.

Podsetimo, njih četvorica uhapšeni su zbog sumnje da su nasrnuli na suvlasnika lokala, kao i dvojicu gostiju, koji su pokušali da zaštite napadnutog čoveka. Osnovni sud u Smederevu, posle saslušanja u tužilaštvu, odredio im je pritvor do 30 dana kako ne bi uticali na svedoke.

stošić
stošićfoto: Shutterstock, Kurir.rs

- Oštećeni i svedoci su ispitani u tužilaštvu, pa je posle toga ukinut pritvor osumnjičenima, jer više nije bilo osnova da se oni zadrže - kaže izvor Kurira

- U narednom periodu biće veštačen snimak napada, pošto su nadzorne kamere snimile incident u kafani.

Da podsetimo, Stošić, A. R. (40), V. S. (33) i M. I. (28) se terete za nasilničko ponašanje i nanošenje lakih povreda, jer su, kako se sumnja, u noći između 23. i 24. decembra u jednom poznatom restoranu pretkuli suvlasnika objekta, ali i dvojicu gostiju koji su se tu zadesili i pokušali da odbrane napadnutog muškarca.

Stošić je kako smo već pisali bio reprezentativac Srbije, ali se 2019. godine povukao iz takmičenja. On je od ranije poznat policiji po sličnim delima.

Kurir.rs

Bonus video:

00:31

TALENTOVANI BOKSER SE SPREMA ZA SVETSKO PRVENSTVO Veljko: Srbija mi je svetinja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track