OVO SU POLICAJCI KOJI SU PRETUKLI NAČELNIKA U INTERPOLU: Bili su Dijanini poslušnici, smenili ih po dolasku nove garniture u MUP!
Foto: Privatna arhiva

NEGIRALI DELO, ali ostaju u u pritvoru

OVO SU POLICAJCI KOJI SU PRETUKLI NAČELNIKA U INTERPOLU: Bili su Dijanini poslušnici, smenili ih po dolasku nove garniture u MUP!

Crna Hronika -

Ovo su policijski službenici D. S. (43) i M. R. (47) kojima je Prvi osnovni sud u Beogradu odredio danas pritvor do 30 dana zbog sumnje da su u ponedeljak na Cvetnom trgu prebili kolegu, jednog od načelnika u Interpolu M. V. (43) i

Oni su prethodno na saslušanju u tužilaštvu negirali delo, navodeći da je došlo do svađe, ali nisu želeli da kažu povod. Tvrdili su da je M. V. njiih udarao, a ne oni njega. Policajci D. S. i M. R. terete se da su izvršili krivična dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda. Oni su se kako se sumnja, u ponedeljak u 12:45 u jednom kafiću na Vračaru nakon verbalnog konflikta potukli sa i 44-godišnjim M. V. koji je zadobio tešku telesnu povredu.

Pritvor im je određen na predlog tužilaštva zbog okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, precizirala je za Tanjug portparol suda Bojana Stanković.

Oni su prethodno na saslušanju u tužilaštvu negirali delo, navodeći da je došlo do svadje, ali želeli da kažu povod. Tvrdili su da je M. V. njiih udarao, a ne oni njega. Policajci D. S. i M. R. terete se da su izvršili krivična dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda.

Cvetni trg
foto: Privatna arhiva

Oni su se kako se sumnja, u ponedeljak u 12:45 u jednom kafiću na Vračaru nakon verbalnog konflikta potukli sa i 44-godišnjim M. V. koji je zadobio tešku telesnu povredu.

Kako su mediji preneli D. S. je bivši načelnik Službe za kriminalističko-obaveštajne poslove, a M. R., koordinator u direkciji policije. O ovim policajcima pisano je u više navrata, nakon što je otkriveno da se radi o dvojici najbližih saradnika Dijane Hrkalović.

Cvetni trg
foto: Privatna arhiva

"Obojica su, kada je policiju preuzela nova garnitura, smenjeni sa svojih položaja, koje su navodno koristili da po Hrkalovićkinom nalogu završavaju prljave poslove za “kavački klan” Veljka Belivuka i Marka Miljkovića Mesara", piše Srpski telegraf

Kurir.rs/mediji

bonus video:

00:18

JOŠ JEDNA BRUTALNA TUČA U KRAGUJEVCU: Pogledajte kako grupa tinejdžera prebija mladića koji je krenuo u prodavnicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track