ZASKOČILI SU GA SA LEĐA I POČELI DA UBADAJU! Aleksandar je ubijen pred devojkom i drugom! Napadači pobegli kad je pao!
Foto: FB Printscreen, Kurir/J.M.

SAČEKUŠA

ZASKOČILI SU GA SA LEĐA I POČELI DA UBADAJU! Aleksandar je ubijen pred devojkom i drugom! Napadači pobegli kad je pao!

Crna Hronika -

Aleksandar Tatalović (21) ubijen je u beogradskom naselju Petlovo brdo, dok je šetao s devojkom i drugom, kada su ga napala petorica maskiranih muškaraca i izbola noževima.

Rakovica, ubistvo
foto: FB Printscreen

Zločin se dogodio u noći između srede i četvrtka, u blizini zgrade u kojoj je Tatalović stanovao. On je kolima Hitne pomoći prebačen u Urgentni centar u kome je i preminuo.

- Napad se dogodio u Ulici 11. krajiške divizije oko ponoći. Mladić je preksinoć šetao sa svojom devojkom i drugom u neposrednoj blizini stana u kome živi na Petlovom brdu, kada se iznenada pojavila grupa od nekoliko mladića koji su počeli da ga tuku i ubadaju nožem. Zaskočili su ga s leđa i ubadali, pa se on srušio na asfalt - priča izvor Kurira:

Lokva krvi

- Očevici su odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć, koja je Aleksandra zatekla u lokvi krvi. Lekari su ga prebacili u Urgentni centar, gde je, uprkos svim naporima, preminuo, najverovatnije od posledica velike rane na srcu - priča izvor.

Zaljubljenik

Obožavao je motore

Aleksandar Tatalović, kažu poznanici, bio je veliki zaljubljenik u motore i imao je svoju radnju. - Sinoć je svojim motorom došao kod roditelja, tada smo ga poslednji put videli. Mnogo je voleo motore, imao je neku radnju na Petlovom brdu, ne znam tačno da li je bila radionica ili je samo prodavao delove za motore. Odmalena ih je obožavao, uvek je ih je nešto čačkao i popravljao, bili su mu najveća ljubav u životu - kažu poznanici.

Kako sagovornik objašnjava, policija je odmah okupirala Rakovicu.

- Krenuli su u potragu za napadačima, ali oni još nisu uhapšeni. Uzeti su i snimci s nadzornih kamera u kraju. Zločin se, inače, dogodio ispred gimnazije na Petlovom brdu. Ispituje se da li napad ima veze sa sukobljenim navijačkim grupama - priča izvor.

Mladićeva devojka i drug, koji su bili s njim u vreme napada, posle zločina su ispitani u policiji, ali su navodno ispričali da nisu prepoznali napadače.

- Devojka je posvedočila da im je grupa momaka prišla s leđa, te da je jedan skočio na Aleksandra i počeo da ga ubada. Pored njega nalazila su se još trojica ili četvorica momaka, koji su takođe nasrnuli na Tatalovića. Ona je navela da je prvi napadač imao kod sebe kuhinjski nož, te da joj se učinilo da su i drugi mladići imali noževe, kao i da su krvnički udarali, a možda i ubadali njenog momka - priča izvor:

mladić, izboden, nož, A.T., Rakovica
foto: Kurir.rs/J.M.

- Kako je navela, pobegli su tek kad je Tatalović pao na zemlju. Ona je ispričala da ne zna koji je motiv napada.

Komšije iz Ulice 11. krajiške divizije kažu za Kurir da su ih sirene podigle na noge i da su videli mnogo policijskih automobila.

- Hitna je projurila, a za njom i interventna. Ceo kraj je bio blokiran. Niko nije mogao da prođe, pretresali su sve i išli od auta do auta. Svuda je bilo policije - rekao je jedan od stanara.

Policija javila roditeljima

Mladićeva rodbina kaže da su za Aleksandrovu smrt čuli od policije, ali da ne znaju detalje.

- Policija se javila porodici, samo su rekli da je on preminuo. Nikakve više detalje ne znamo. Njegovi roditelji su u šoku i ne mogu da pričaju, razumite ih, otac je od jutros u policiji - rekli su rođaci.

mladić, izboden, nož, A.T., Rakovica
foto: Kurir.rs/J.M.

Stanari zgrade u kojoj žive roditelji ubijenog kažu da je Aleksandar bio jako dobro dete i da su ga svi voleli.

- Živeo je tu s roditeljima, a onda se preselio u svoj stan. Bio je mnogo lep i pametan dečko. Majka mu radi u sudu, a otac je taksista - ispričala je kroz suze starija komšinica.

Ona je dodala da se jako boji, jer je ceo taj kraj veoma problematičan.

- Ovde su stalno neki problemi. Večito su neke tuče, upucavanja i ubadanja. Mnogo mi je žao Ace, on je bio mnogo fino dete, nije se nikada tukao i pravio probleme - rekla je komšinica.

Druga tragedija

Brat mu poginuo pred dedom

Komšije kažu da je ovo druga tragedija koja je zadesila Aleksandrove roditelje, jer su oni izgubili još jednog sina. - Kada je Aleksandar bio mali, njegov brat je poginuo u saobraćajki. On je šetao s dedom, neko ga je pozvao s druge strane ulice. Dečak se otrgao i potrčao, a na kolovozu ga je pokosio automobil, ubio ga je na mestu - kažu komšije: - Porodica se nikada nije oporavila od te tragedije, a sad ih je sačekalo i ovo. Inače, Aleksandrov deda, pred kojim je njegov brat stradao, umro je pre samo sedam dana - navode.

Kurir.rs/Jovan Mladenović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track