BRAT MU JE POGINUO PRED DEDOM, RODITELJI SE NIKAD NISU OPORAVILI: Porodica Aleksandra koji je ubijen već ostala bez jednog sina
Foto: FB Printscreen

SUDBINA

BRAT MU JE POGINUO PRED DEDOM, RODITELJI SE NIKAD NISU OPORAVILI: Porodica Aleksandra koji je ubijen već ostala bez jednog sina

Crna Hronika -

Porodica Aleksandra Tatalovića (21) koji je ubijen na Petlovom brdu, pre petnaestak godina doživela je strašnu tragediju, kada im je drugi sin stradao u saobraćajnoj nesreći.

Tragovi krvi na mestu napada
Tragovi krvi na mestu napadafoto: Kurir.rs/J.M.

Podsetimo, Aleksandar Tatalović preminuo je u Kliničkom centru, od povreda koje je zadobio kada ga je grupa maskiranih muškaraca napala i izbola nožem, dok je na Petlovom brdu, u Ulici 11. Krajiške brigade, šetao sa svojojm devojkom i drugom.

Komšije kažu da se porodica nikada nije oporavila od prve tragedije koja ih je zadesila pre 15 godina, kada im još jedan sin nastradao u saobraćajnoj nesreći.

Mesto na kom su maskirani muškarci napali Aleksandra
Mesto na kom su maskirani muškarci napali Aleksandrafoto: Kurir.rs/J.M.

- Kada je Aleksandar bio mali, njegov brat je poginuo u saobraćajki. On je šetao s dedom, neko ga je pozvao s druge strane ulice. Dečak se otrgao i potrčao, a na kolovozu ga je pokosio automobil, ubio ga je na mestu - kažu komšije:

- Porodica se nikada nije oporavila od te tragedije, a sad ih je sačekalo i ovo. Inače, Aleksandrov deda, pred kojim je njegov brat stradao, umro je pre samo sedam dana - navode.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track