BIZARNO SAMOUBISTVO OPŠTINARA: Otkriveno kako je Bojan Popović umro. Nije jedini koji je na ovako JEZIV način presudio sebi
Foto: Printscreen/Youtube

smrt u stanu u Beogradu

BIZARNO SAMOUBISTVO OPŠTINARA: Otkriveno kako je Bojan Popović umro. Nije jedini koji je na ovako JEZIV način presudio sebi

Crna Hronika -

Bojan Popović (50), načelnik Uprave u beogradskoj Opštini Čukarica, koji je u subotu pronađen mrtav u svom stanu, kako se sumnja, izvršio je samoubistvo na veoma bizaran način.

Kako prenosi Informer, Popović je najpre sebi navukao kesu preko glave, koju je potom selotejp trakom zalepio za vrat. Potom je, kako navode, sebi vezao ruke vijačom za preksakanje. Na taj način on je ostao bez kisoenika i ugušio se.

Podsetimo, telo Bojana Popovića u njegovom stanu kod Hipodremu u subotu su pronašle njegve žena i ćerka.

- One su bile u gradu, a kada su se vratile zatekle su mrtvog Bojana. Odmah su pozvale policiju. Policija je utvrdila da u stanu nema tragova obijanja, niti premetačine. Utvrđeno je i da nema tragova borbe, odnosno nema naznaka da se Popović s nekim borio - rekao je ranije izvor Kurira i dodao da je zgrada u kojoj je zatečeno Popovićevo telo obezbeđena savremenim video-nadzorom, te da je policija pregledala snimke sa kamera.

Zgrada u kojoj je živeo Popović
Zgrada u kojoj je živeo Popović foto: Kurir

- Navodno, utvrđeno je da niko nije ulazio u njegov stan - dodaje izvor upoznat sa slučajem. Popović nije ostavio oprošrajno pismo ili poruku, tako da se motiv samoubistva ispituje.

Kurir je juče posetio porodicu Popović, ali oni nisu želeli da komentarišu tragediju. Komšije Bojana Popovića kažu da ga nisu poznavali, ali da su ga viđali često kako šeta psa.

- Ne znamo ih najbolje, samo iz viđenja. Bojan je često šetao psa, ljubazno bi se javio. Nismo čuli da su se svađali - kažu komšije i dodaju da su u subotu videli policiju i Hitnu pomoć ispred zgrade, ali da nisu znali šta se dogodilo, dok nisu videli u medijima.

Način na koji je načelnik Uprave u GO Čukarica presudio sebi uznemirio je mnoge, a nažalost on nije jedini koji je odlučio da okonča svoj život na taj način.

- Pre tri godine tinejdžerka (19) ubila se u stanu na Novom Beogradu tako što je prerezala sebi vene, a zatim lepljivom trakom vezala sebi kesu oko glave i ugušila se. Slična tragedija desila se i 2014. godine, takođe u Beogradu. Tada je u hotelu "Srbija" u Ustaničkoj ulici u jednoj od soba zatečen leš V. R. (42). On je, takođe, sebi navukao kesu na glavu i oblepio je selotejpom, te se tako ugušio - podseća naš izvor.

(Kurir.rs / Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja