00:22

Mika Aleksić stigao u Palatu pravde.

nalazi se u kućnom pritvoru sa nanogicom

MIKA ALEKSIĆ STIGAO U PALATU PRAVDE: S njim došla i supruga Biljana kao i žena poznatog bivšeg fudbalera VIDEO

Crna Hronika -

Reditelj Miroslav Mika Aleksić stigao je na suđenje zakazano za danas u 10 sati u Višem sudu u Beogradu za polna uznemiravanja sedam polaznica svoje škole glume "Stvar srca".

Mika Aleksić
foto: Nenad Kostić

Sa Aleksićem stigla je i njegova supruga Biljana Mašić i supruga poznatog bivšeg fudbalera Dušana Savića, Marina Rajović Savić.

1 / 16 Foto: Nenad Kostić

Inače, ispred Palate pravde se nalazi i podrška Mileni Radulović, kao i ostalim oštećenim polaznicama škole.

Mika Aleksić, Žene u crnom
foto: Nenad Kostić

Na prošlom suđenju Aleksić je prvi put javno iznosio odbranu za krivična dela koja mu se stavljaju na teret, a danas se očekuje nastavak izlaganja njegove odbrane. Aleksić je prošli put šokirao sve svojim izjavama o žrtvama i bez imalo kajanja izneo niz uvreda na njihov račun.

- Ova optužnica je glupost bez dokaza i provere. Greška je sve što je navedeno, a ovo je pokušaj tužilaštva da se optuži ličnost u nedostatku dokaza. Ovo su bolesne tvrdnje da sam izvršio ova krivična dela, s kojima nemam apsolutno ništa. Svaka od sedam devojaka u tom periodu ima problem i loš odnos sa ocem, porodicom. I Milena i Iva imaju traume u tom periodu. Samo jedna od devojaka ima normalan i stabilan porodični odnos - rekao je pre mesec dana Aleksić iznoseći svoju odbranu.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Miroslava Mike Aleksića za krivična dela silovanja i nedozvoljene polne radnje, koje je počinio nad sedam devojaka, koje su pohađale njegovu školu glume.

Prva je Aleksića prijavila glumica Milena Radulović, posle čega je isto učinila i njena koleginica Iva Ilinčić.

- Ubrzo su se policiji i tužilaštvu javile i druge devojke - podseća izvor i dodaje da se Aleksić nalazi u kućnom pritvoru sa nanogicom.

(Kurir.rs/B.T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track