MAMA SE UBILA, A TATA JE U BOLNICI: Deca 10 dana živela pored mrtvog oca, a kad su našla majčino oproštajno pismo uradila su ovo
Foto: Printscreen/Facebook, Nenad Kostić

zločin u lazarevcu

MAMA SE UBILA, A TATA JE U BOLNICI: Deca 10 dana živela pored mrtvog oca, a kad su našla majčino oproštajno pismo uradila su ovo

Crna Hronika -

Jasmina S. (44) ubila je supruga Sinišu (42), pa pokušala da izvrši samoubistvo, a jeziv zločin otkrila su njihova maloletna deca koja su našla majčino oproštajno pismo.

Da podsetimo, Jasmina je muža ubila pre desetak dana, a potom se juče nožem ubadala po vratu.

žrtva
žrtvafoto: Printscreen/Facebook

- Mališani su sve vreme živeli u stanu sa mrtvim ocem, koji se nalazio u krevetu u dnevnoj sobi. Oni valjda nisu ulazili u dnevnu sobu, jer im je majka rekla da to ne čine. Deca ko deca, poslušala su je i nisu ni slutila šta se zapravo dogodilo. Međutim, oni su juče pronašli majčino oproštajno pismo i otišli kod jednog komšije da se požale - priča izvor upoznat sa slučajem:

jasmina i siniša
jasmina i sinišafoto: Privatna Arhiva

- Dečica su u suzama došla kod komšije, pružila mu pismo i rekla: "Mama se ubila, a tata je u bolnici". Šokirani čovek je pogledao pismo na čijoj je poleđini pisalo: "Voli vas mama, budite dobri i hrabri". Čovek se sledio u sekundi i dečici rekao da nema naočare, te da će pismo pogledati njegov drug, a on će sa njima otići do stana da uzmu igračke - priča naš izvor iz istrage:

jasmina s
jasmina sfoto: Printscreen/Facebook

- Kada su došli u stan, dozivao je Jasminu i Sinišu, ali odgovora nije bilo. Onda je pokušao da otvori vrata dnevne sobe, međutim, Jasmina je pala pored njih i nogama ih zaglavila. Tada je pozvao policiju.

Podsetimo, Jasmina S. pre zločina kupila je velike količine kućne hemije, verovatno kako bi uklonila tragove zločina i neutralisala mirise. Ona se nalazi u Urgentnom centru u veoma teškom stanju i lekari se bore za njen život.

1 / 4 Foto: Nenad Kostić

Jasmina i Siniša, prema rečima komšija, u zgradi su godinama živeli kao podstanari.

- Imali su troje dece i njenog sina iz prvog braka. Jasminin sin iz prvog braka je punoletan i često je odsustvovao od kuće, jer je odlazio kod svoje devojke. Verovatno on prethodnih dana, otkako je Jasmina ubila Sinišu, nije bio tu, pa nije ništa ni primetio. Mlađoj deci je, pretpostavljamo, rekla da ne ulaze u dnevnu sobu - pričaju komšije i dodaju da su Sinišu poslednji put videli pre mesec dana:

- Jasmina nam je pre desetak dana ispričala da je on bolestan, da ima visok pritisak i da je u bolnici na lečenju. Oni nisu bili problematični, niti smo ih čuli da se ikada svađaju. Jedina buka iz tog stana se čula kada su deca pevala.

Kurir.rs

Bonus video:

00:46

INFLUENSERKA KIKA PRONAĐENA MRTVA U STANU! Vest o tragediji objavljena na njenom Instagramu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track