BRAĆA JOJKE NA SLOBODI: Kostadin i Aleksandar Milošević pušteni su iz pritvora
Foto: MUP Srbije

posle više pod 4 meseca u zatvoru

BRAĆA JOJKE NA SLOBODI: Kostadin i Aleksandar Milošević pušteni su iz pritvora

Crna Hronika -

Braća Kostadin i Aleksandar Milošević, u selu Moravac poznatiji pod nadimkom Jojke, pušteni su iz pritvora nakon više od četiri meseca, potvrdio je za Kurir Mladen Magdelinić, jedan od dvojice njihovih advokata.

- Jeste, tačno je , oni su pušteni na slobodu. Više o tome i pravnoj proceduri ćemo naknadno svakako da kažemo - rekao je Ovaj beogradski advokat. Oni su pretpostavlja se pušteni na slobodu po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Ovu braću je optužio Goran Džonić, bivši vatrogasac koji je prvoosuimnjičeni za trostruko ubistvo Gorana(57), Gordane(56) i Lidije(25) iz sela Moravac kod Aleksinca.

- Obojica braće su imala alibi za tu noć 27. septembra. Džonić je, kada je uhapšen, imenovao i njih dvojicu nakon čega su uhapšeni. Džonić se i dalje drži priče da je on u strahu od njih pratio porodicu Đokić. Njih je označio i kao egzekutore, ali nije računao da obojica braće imaju alibi za tu noć. Povrh svega, na prepoznavanju u policijskoj stanici u Nišu, on jednog brata nije prepoznao, a navodno su bili u istom autonmobilu te noći - rečeno nam je iz istrage.

U zatvoru su sem Džonića, ostali i Džonićevi sinovi, Milan i Stefan koji takođe imaju alibi za kritičnu noć.

Kurir.rs/M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track