KOMŠIJE ODMAH POZVALE VATROGASCE, NAŽALOST BILO JE KASNO: Detalji požara u Subotici u kom je tragično stradao čovek
Foto: MUP

nesreća

KOMŠIJE ODMAH POZVALE VATROGASCE, NAŽALOST BILO JE KASNO: Detalji požara u Subotici u kom je tragično stradao čovek

Crna Hronika -

Požar koji je jutros zahvatio kuću u Subotici, u ulici Ferenca Iboje 14, tragičan je bio za vlasnika kuće S.D. (74). koji je sam živeo u kući.Kako saznajemo, požar je izazvalo grejno telo, pa se najviše raširio u prostotiji u kojoj je boravio nesrećni čovek.

Vatra je izbila u subotičkom naselju Radanovac, gde je bio dom S. D. Teško pokretan, nije mogao na vreme da se spase od buktinje koja se brzo raširila po kući. Najugroženija je bila prostorija u kojoj je boravio, a vatrogasci su odmah stigli na lice mesta, po prijavi komšija koje su videle plamen i dim.

Dve vatrogasne ekipe gasile su požar skoro dva časa, poseban je fokus bio na prostoriji gde je on boravio, ali čovek se kretao pomagalima za hodanje, i nije uspeo da se spase. Ostale prostorije u kući nisu bile potpuno zahvaćene vatrom, ali njemu nije bilo spasa.

Kasnije se otkrilo da je grejno telo u negovoj prostoriji bilo neispravno i prouzrokovalo je požar. Prve komšije kažu da je starac sam živeo u kući od 110 kvadrata, a nije im poznato da ga je neko obilazio.

Kako saznajemo, posle lokalizovanja požara pokrenuta je i istraga, koja je u toku.

(Kurir.rs/N.H.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track