CRNA JASMINA GA UBILA, PA PO KUĆI KAČILA MIRIŠLJAVE JELKICE ZA AUTO: Danas sahrana Siniše čije je telo žena krila u krevetu
Foto: Nenad Kostić, Privatna arhiva

TUGA

CRNA JASMINA GA UBILA, PA PO KUĆI KAČILA MIRIŠLJAVE JELKICE ZA AUTO: Danas sahrana Siniše čije je telo žena krila u krevetu

Crna Hronika -

Siniša S., kog je na brutalan način ubila supruga Jasmina pa telo držala u krevetu i zalivala omekšivačem, biće sahranjen danas u 13.00 sati na groblju u Lazarevcu.

Siniša S., Lazarevac
foto: Kurir

Podsetimo, Sinišu je Jasmina, navodno, ubila na spavanju pa je telo umotala u foliju i više od deset dana polivala ga omekšivače i kućnim hemikalijama, a kuća gde je živela njihova porodica bila je sva u mirišljavim jelkicama, kako bi sakrili miris truleži.

- Osumnjičena je pokušala da izvrši samoubistvo u ponedeljak, presecanjem grkljana, mala deca su pronašla njeno oproštajno pismo koje su odneli komšijama. Tada se saznalo da je porodica danima živela sa Sinišinim telom - rekao je izvor Kurira.

Lazarevac
foto: Kurir.rs

Komšije su ispričale da je jasmina imala tešku sudbinu, ali da niko od njih nije mogao ni da pomisli da će uraditi ovako gnusnu stvar.

- Veoma mlada je ostala udovica jer je njen prvi muž, otac njenog najstarijeg sina, poginuo u saobraćajnoj nesreći vozeći motor. Ona je kasnije upoznala Sinišu i počela da se zabavlja s njim, a posle se i udala. Bio je jako dobar čovek, pomagao joj je oko bolesne majke - ispričale su komšije.

Sinišini roditelji za Kurir su rekli da sumnjaju da je njihov sin ubijen još 4, februara.

- Tog dana se sa njim čuo naš mlađi sin. Mi smo se slabo viđali i komunicirali jer smo se plašili korone - rekli su roditelji.

Kurir.rs/J.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja