KOLEGE DALE ALIBI MILANU DŽONIĆU: Evo šta su vatrogasci ispričali u istrazi trostrukog ubistva
Foto: Kurir.rs/M.S.

ubistvo đokića

KOLEGE DALE ALIBI MILANU DŽONIĆU: Evo šta su vatrogasci ispričali u istrazi trostrukog ubistva

Crna Hronika -

Milan Džonić, sin prvoosumnjičenog za ubistvo porodice Đokić, pušten je juče iz pritvora u Nišu.

Podsetimo, Goran Džonić, penzionisani vatrogasac prvoosumnjičeni je za brutalno trostruko ubistvo porodice Đokić, a on je kao svoj pomagače označio braću Aleksandra i Kostadina Miloševića, poznatije kao braću Jojke, ali i svoje sinove Stefana i Milana. Milan je iza rešetaka proveo četiri i po meseca, a iz pritvora je pušten nakon što su sva veštačenja i saslušanja pokazala da nema veze sa zločinom.

milan sa suprugom
milan sa suprugomfoto: Printscreen

Milan Džonić radi u jedinici vatrogasaca spasilaca, a njegove kolege svedočenjem dale su alibi za veče u kojem je ubijena tročlana porodica Đokić, potvrdivši da je on u vreme zločina radio, odnosno bio u stanici.

- Kolege koje sa Milanom rade u Vatrogasnoj jedinici na saslušanju su redom navele da je on te noći bio na svom radnom mestu. Osim saslušanja, njegovo prisustvo na poslu moglo je da se proveri i uvidom u evidenciju dolazaka - rekao je svojevremeno naš izvor i dodao da su pre vatrogasaca ispitane i kolege Stefana Džonića, inače pripadnika Vojske Srbije.

Džonića su juče ispred zatvora u Nišu dočekale majka, supruga i ćerke. On je, vidno smršao i ispijen, najpre poleteo njima u zagrljaj, pa skupio snage da novinarima kaže nekoliko reči.

- Bilo je stvarno teško, iza rešetaka sam nevin proveo četiri i po meseca. Čekam i brat da izađe, pa da svima bude lakše - rekao je juče Milan Džonić za Kurir, odmah po puštanju na slobodu.

On je rekao da se njegov brat i dalje nalazi iza rešetaka, ali da se dobro drži, koliko je to moguće u njihovoj situaciji.

braća Jojke
foto: Kurir

Miloševići, koji su pre dva dana pušteni iz pritvora, dok su njihovi advokati izrazili očekivanje da će postupak istrage protiv njihovih klijenata biti obustavljen.

Iza rešetaka se nalazi prvi osumnjičeni Goran Džonić i njegov drugi sin Stefan, ali se očekuje da će i on biti uskoro pušten da se brani sa slobode, kada stignu nalazi veštačenja.

Džonići, Goran Džonić, Stefan Džonić, Milan Džonić, ubistvo, porodica Đokić
foto: Privatna Arhiva

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja