SVEDOK JE VIDEO KAKO PERU MOJU KRV SA RUKU: Pretučeni Novosađanin veruje da će policija uskoro uhapsiti batinaše!
Foto: Privatna Arhiva

Obezbeđenje kluba unakazilo gosta

SVEDOK JE VIDEO KAKO PERU MOJU KRV SA RUKU: Pretučeni Novosađanin veruje da će policija uskoro uhapsiti batinaše!

Crna Hronika -

Ognjen A. (29), koji je prošlog vikenda unakažen od batina u jednom klubu od strane obezbeđenja kaže da se nada da će napadači uskoro biti uhapšeni

Slučaj brutalnog prebijanja Ognjena A. (29) u novosadskom klubu u noći između 26. i 27. februara uznemirio je javnost, a pretučeni mladić kaže za Kurir da se nada da će napadači na njega uskoro biti pohapšeni i privedeni pravdi!

ognjen a. unakažen od batina
ognjen a. unakažen od batinafoto: Privatna Arhiva

Kako smo već pisali, policija je identifikovala radnike obezbeđenja kluba, za koje se sumnja da su pretukli Ognjena, ali ni sedam dana kasnije niko nije uhapšen.

04:01

Ognjena brutalno pretukli pripadnici obezbeđenja kluba u Novom Sadu

Pretučeni mladić za Kurir kaže da je napadnut u prostoru u kome kamera nema, a da su napadači posle brutalnog prebijanja pobegli na sporedna vrata, što se vidi na video-zapisima. Na kamerama sa drugih objekata, kako dodaje, vidi se kako njih sedmorica beže i ulaze u dva taksija.

Nestali su

ovako je izgledao mladić pre nego što su ga napadači unakazili
ovako je izgledao mladić pre nego što su ga napadači unakazilifoto: Privatna Arhiva

- Šta da kažem, niko me još nije zvao da mi kaže da li su pronađeni. Sada želim samo da se uhapse oni koji su me tukli i pretili ubistvom. Mislim da snimak napada na mene ima i klub, jer su kamere radile. Ali, koliko sam čuo ti snimci su nestali - kaže Ognjen.

On dodaje i da mu je poznato da je policija saslušala jednog mladića kao svedoka.

- On je ispričao da je u toaletu video napadača krvave glave i pesnica. Prao je krv sa sebe, odnosno moju krv - priča pretučeni mladić.

promenili mu lični opis
promenili mu lični opisfoto: Privatna Arhiva

Inače, Ognjen živi i radi u Americi, a jednom godišnje dolazi kod svojih roditelja u Novi Sad i tu bude oko mesec dana. Ovih dana je trebalo da se vrati u SAD, ali zbog svega što mi se dogodilo, morao je da odloži putovanje. Kako tvrdi, on nema krivični dosije i nikada nigde nije imao ovakvu situaciju kao u svom rodnom gradu.

Podsetimo, on je kobne večeri sa drugaricom bio u poznatom klubu u Novom Sadu na nastupu pevačice Katarine Živković. Kako je rekao za Kurir, problem sa obezbeđenjem je nastao kada se u jednom trenutku popeo na binu da bi svom prijatelju iz Amerike, koji ga je pozvao na video poziv, "pokazao atmosferu u klubu".

sve se dogodilo na nastupu katarine živković
sve se dogodilo na nastupu katarine živkovićfoto: Privatna Arhiva, Damir Dervišagić

Prema Ognjenovim rečima, čim se popeo na binu, utrčali su momci iz obezbeđenje, skinuli ga s bine, odveli u prostoriju u kojoj su ga tukli rukama, nogama i palicom, te mu naneli teške povrede. Pored brojnih podliva i modrica, zadobio je i prelom nosne kosti, rebra i povredu kuka.

Dvostruko ubistvo

- Od tog nemilog događaja idem od lekara do lekara na razne preglede, kako bi se detaljno utvrdile povrede zato što sam u jednom trenutku i vid izgubio na jednom oku. Na sreću, vid mu se u međuvremenu vratio - priča mladić.

U novosadskoj policiji nam je i juče, kao i prethodnog dana, rečeno da su napadači identifikovani i da se za njima traga.

- Svi u gradu znaju ko su ti momci. Zna se i ko je vlasnik tog lokala, koji je promenio ime objekta i lokaciju, nakon što se u prethodnom dogodilo dvostruko ubistvo, takođe od strane obezbeđenja - kaže izvor Kurira.

Video-snimci

Pobegli taksijem

Kurir je došao u posed nekoliko video-snimaka sa sigurnosnih kamera različitih objekata iz noći kada je Novosađanin pretučen. Na jednom od njih se vidi kako pripadnici obezbeđenja izlaze na sporedni izlaz iz kluba i beže. Na snimcima se vidi i kako zovu taksi, pošto su se sklonili u sporednu ulicu. Zatim sedaju u vozila i odlaze.

(Kurir.rs - Slađana Stojanović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track