SVEŠTENIK KOJI JE PREGAZIO DEČAKA NA SLOBODI: Proverava se da li je vozio 110 na sat! NJEGOV OTAC DRŽAO OPELO POGINULOM ĐORĐU
Foto: Facebook

oglasilo se tužilaštvo

SVEŠTENIK KOJI JE PREGAZIO DEČAKA NA SLOBODI: Proverava se da li je vozio 110 na sat! NJEGOV OTAC DRŽAO OPELO POGINULOM ĐORĐU

Crna Hronika -

Đorđe Radosavljević (15) nastradao je u udesu koji se dogodio krajem januara u Ljuboviji, kada je na njega svojim automobilo naleteo S. J. (28), sveštenik iz tog mesta.

Ljubovija
foto: Facebook

Iz Osnovnog javnog tužilaštva u Loznici rečeno je Kuriru da je proces u toku i da je osumnjičeni na slobodi, jer su prestali svi zakonski razlozi da on bude u pritvoru.

- Obaveštavam Vas da Osnovno javno tužilaštvo iz Loznice u navedenom predmetu preduzima određene dokazne radnje, da je trenutno predmet na saobraćajno-tehničkom veštačenju radi utvrđivanja uzroka saobraćajne nezgode, a osumnjičeni S.J. je pušten iz pritvora kada su prestali zakonski razlozi zbog kojih je pritvor prema njemu određen. Nakon prikupljanja svih dokaza i utvrđivanja činjeničnog stanja, OJT Loznica će doneti javnotužilačku odluku - navodi se u saopštenju OJT Loznica.

Podsetimo, do nesreće je došlo kada se dečak vraćao iz škole, on je izašao iz autobusa i uputio se kući, a tada je na njega velikom brzinom naleteo mladi sveštenik J.S. Đorđe je tada zadobio teške povrede, od kojih je kasnije preminuo u bolnici.

Otac dečaka rekao je za Kurir da je na cajgeru posle udesa kazaljka ostala zakucana na 110 kilometara na sat. Otac je rekao i da je Đorđe poginuo maltene pred kućom, kada je pri povratku iz škole izašao iz autobusa i pešaka krenuo ka svom domu.

- Posle svega, prihvatio sam da otac osumnjičenog, koji je takođe svešteno lice, održi opelo mom sinu - rekao je Miroslav Radosavljević za Kurir, otac nastradalog Đorđa.

Ljubovija
foto: Facebook

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track