NI ROĐENA MAJKA GA NE BI PREPOZNALA: Belivukov vojnik ŠEPRTLJA došao na suđenje maskiran od glave do pete! Evo zašto se sakrio
Foto: Zorana Jevtić

proces decenije

NI ROĐENA MAJKA GA NE BI PREPOZNALA: Belivukov vojnik ŠEPRTLJA došao na suđenje maskiran od glave do pete! Evo zašto se sakrio

Crna Hronika -

Vladimir Dimitrijević, koji se optužnicom tereti da je za klan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, prodavao narkotike i koji se brani sa slobode došao je danas na suđenje u Specijalni sud u Beogradu masikran od glave do pete i sav u crnom!

Belivukov vojnik se tereti za udruživanje radi vršenja krivičnih dela, prodaju narkotika i jedan je od retkih pripadnika krimianlnog klana koji se brani sa slobode u ovom procesu.

masikarni dimitrijević
masikarni dimitrijevićfoto: Zorana Jevtić

Dimitrijević je došao u pratnji svog advokata, a lice je sakrio kapuljačom, naočarima i maskom.

- Okrivljeni Belivukov vojnik se brani sa slobode pa je tako sa advokatom došao na zakazano pripremno ročište u Specijalnom sudu u Beogradu. Ono što je okupljene začudilo jesto što je on kako bi izbegao novinare i fotografisanje masikrao se tako da ga ni rođena majka ne bi prepoznala - objašnjava naš sagovornik.

Inače, Vladimir Dimitrijević je na Skaj aplikaciji imao nadimak Šeprtlja. On je navodno bio automehaničar Veljka Belivuka, ali je u međuvremenu pristao da za klan prodaje kokain.

- Dimitrijević je i nabvaljao radne kombinezone za Belivuka i ekipu, koje su oni potom koristili prilikom ubistava. Kako je izjavio na saslušanju, on navodno nije znao za šta će Velji Nevolji ti kombinezoni - podseća izvor.

1 / 7 Foto: Ana Paunković

Podsetimo, pripremno ročište u postupku protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i veće grupe okrivljenih koji se terete za pet ubistava, trgovinu drogom i druga teška krivična dela počinje danas u u Specijalnom sudu u Beogradu, a na optuženičkoj klupu nalazi se ukupno 29 muškaraca i jedna žena. Planirano je da se ročište održi još i 10. i 11. marta.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track