ŠIJANOV SIN UHAPŠEN U ZVORNIKU: Vukašinu stavljene lisice zbog pucnjave ispred kafane na Autokomandi
Foto: Profimedia

kurir saznaje

ŠIJANOV SIN UHAPŠEN U ZVORNIKU: Vukašinu stavljene lisice zbog pucnjave ispred kafane na Autokomandi

Crna Hronika -

Kako Kurir nezvanično saznaje, u Zvorniku u Repbulici Srpskoj uhapšeni su Vukašin Šijan i Marko V. zbog sumnje da su učestvovali u pucnjavi na Autokomandi u Beogradu, proteklog vikenda.

Ovde se desila pucnjava
Ovde se desila pucnjavafoto: Nenad Kostić

Kako naš izvor kaže, oni su prebačeni u ekstradacioni prtivor, što znači da će biti isporučeni Srbiji.

Prema rečima našeg izvora, sumnja se da su njih dvojica učestvovala u pucanjavi koja se desila na Autokomandi u subotu ujturu.

Podsetimo, mladić M.K. (20) ranjen je u pucanjavi koja se dogodila na ispred jedne kafane u subotu ujuturu, a svemu je, kako su očevici ispričali, prethodila svađa oko devojke.

Tragovi krvi ispred kafane
Tragovi krvi ispred kafane foto: Nenad Kostić

- Svi su bili pijani i verovatno je i alkohol kumovao incidentu. Čuli smo da su ti momci u jednom trenutku počeli nešto da dobacuju devojci. Da li su bili nepristojni ili se njoj i njenom momku jednostavno nije dopalo to što im se obraćaju, uglavnom počela je prvo svađa, a potom i tuča - ispričali su očevici događaja.

Vukašin Šijan
Vukašin Šijan foto: Printscreen Facebook

Oni su objasnili da je jedan od momaka tada izvukao pištolj i pucao u M.K. koji je pogođen u nogu, a napadači su tada počeli da beže ka obližnjoj pumpi gde su seli u taksi i odvezli se sa mesta događaja.

Podsetimo, Vukašin Šijan je sin vođe surčinskog klana Zorana Šijana kojeg je dobio u drugom braku sa komšinicom, koja je ujedno bila i prijateljica njegove tadašnje žene, pevačice Goce Božinovske. Zoran Šijan je imao debeo dosije.

Goca Božinovska, Zoran Šijan
foto: Privatna Arhiva, Damir Dervišagić

(Kurir.rs - J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track