PODNEO SAM PREDLOG DA STEFAN BUDE PUŠTEN Oglasio se advokat braće Džonić: Veštačio se njegov mobilni, evo šta je pokazao
Foto: Privatna Arhiva, Kurir, Facebook

PODNEO SAM PREDLOG DA STEFAN BUDE PUŠTEN Oglasio se advokat braće Džonić: Veštačio se njegov mobilni, evo šta je pokazao

Crna Hronika -

Ukoliko Viši sud u Nišu usvoji molbu advokata Filipa Domazeta, drugi sin Gorana Džonića biće oslobođen iz pritvora posle više od četiri i po meseca.

Goran Džonić prvoosumnjičeni za trostruko ubistvo porodice Đokić iz Aleksinca samo je rečima umešao svoje sinove Milana i Stefana u ovaj monstruozni zločin od 27. septembra prošle godine.

Do sada su iz pritvora puštena braća Milošević i Milan Džonić čiji je alibi dozanan.

- Podneo sam predlog danas da Stefan bude pušten jer su obojica braće bila na poslu u vreme ubistva i o tome ništa nisu znali. Veštačio se i njegov mobilni telefon koji je pokazao da on sa svim tim nema nikakve veze - rekao je Domazet.

Na Stefanovom placu su policajci našli zakopan deo novca od 43.000 evra koji su do sada nađeni, a koji potiču verovatno iz gepeka Đokićevog Pasata.

Do sredine aprila po svemu sudeći i prema dokazima u pritvoru će ostati samo Goran Džonić, bivši policajac koji je duboko umešan u ubistvo Gorana(57), Gordane(56) i Lidije(25) Đokić. Njega terete snimci i biološki materijal na novcu i pištolju kojim je verovatno izvršeno ubistvo.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja