OPROSTILA SAM I IZLEČILA SAM SE: Pogledajte kako živi Kolumbijka, koja je izbegla smrt u Beogradu!
Foto: Društvene mreže

bila u vezi sa ubijenim Stojanovićem

OPROSTILA SAM I IZLEČILA SAM SE: Pogledajte kako živi Kolumbijka, koja je izbegla smrt u Beogradu!

Crna Hronika -

Strahinja Stojanović (30) raznet je u svom džipu BMW X5 u septembru 2020. godine dok je bio sa devojkom Kolumbijkom Sonjom Suarez Gomez (48), koja je sada na svom Instagram profilu objavila "da je oprostila sebi i krenula dalje".

kolumbijka plače nad strahinjom stojanovićem
kolumbijka plače nad strahinjom stojanovićemfoto: Anja Konstatinović/Mondo

Kolumbijka, koja u eksploziji nije povređena, iako je bila na mestu suvozača, bila je u Srbiji neko vreme nakon Stojanovićevog ubistva kako bi dala izjavu u tužilaštvu kao očevidac zločina, a nakon što je to uradila ona je napustila našu zemlju. Sudeći prema fotografijama koje je objavljivala na Intagramu, ona se od tada nije vraćala ovde.

- Samo bezuslovna ljubav i praštanje leče sve. To je formula praštanja i bezuslovne ljubavi, ali kada govorim o praštanju, to nije samo opraštanje drugom, već praštanje samom sebi. Praštajte sebi i volite sebe - napisala je Kolumbijka ispod jedne od svojih fotografija na Instagramu i naterale mnoge da se pitaju da li ova poruka ima veze sa njenim ubijenim dečkom.

Strahinja Stojanović
foto: Društvene mreže

Ispod ove fotografije nizali su se brojni komentari podrške, a između stalog i da je prelepa.

Sudeći po njenom profilu na ovoj društvenoj mreži, Kolumbijka je u poslednjih nekoliko meseci obraćala i jačem polu uz svoje smele fotografije.

- Lepo se provodim, ljudi. Svima šaljem poljubac - napisala je Kolumbijka.

Strahinja Stojanović
foto: Društvene mreže

Takođe, može se zaključiti da vreme često provodi sa ćerkom i unukom u Majamiju. Takođe, ranije se pisalo da je njena ćerka Paula stekla slavu tako što su u portugalskim medijima 2016. isplivali njeni intimni snimci sa najplaćenijim fudbalerom na svetu, Kristijanom Ronaldom. Ni jedno ni drugo nisu demantovali ovaj snimak.

Inače, atraktivna Sonja i dalje nije obrisala fotografije i snimke na kojima je sa ubijenim Strahinjom Stojanovićem, a na godišnjicu njegovog ubistva okačila je niz njihovih slika i snimaka. Pored toga, često objavljuje i veoma provokativne slike u kupaćem kostimu, a u komentaru se obratila muškom rodu:

- Vidim vas momci! Hvala vam, čitam vas.

Strahinja Stojanović
foto: Društvene mreže

Podsetimo, Sonja Gomez bila je sa Strahinjom Stojanoviće u džipu 13. septembra 2020. kada su krenuli na auto-trke, kada je osumnjičeni Milivoje Lovrenović iz Velike Gradiške, mobilnim telefon aktivirao eksploziv. Za Lovrenovićem je raspisana poternica, a juče je njegov sin Dušan uhapšen u Hrvatskoj, tačnije on se sam predao.

strahnja i sonja u vreme ljubavi
strahnja i sonja u vreme ljubavifoto: Društvene mreže

- Od siline detonacije, vozilo u kom je bio par, bukvalno je bilo prepolovljeno. Stojanović je ležao na ulici raznetih nogu, dok mu je Sonja držala glavu u naručju. Preminuo je po prijemu u bolnicu, a ona je prošla bez povreda - podseća sagovornik.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:06

Bačena bomba na Karaburmi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track