ZATEKAO BRATA KAKO ROĐENU ĆERKU DODIRUJE PO BUTINAMA?! Jezivi detalji pokušaja INCESTA u Vranju, osumnjičeni sve negira!
Foto: Shutterstock

Nedozvoljene polne radnje

ZATEKAO BRATA KAKO ROĐENU ĆERKU DODIRUJE PO BUTINAMA?! Jezivi detalji pokušaja INCESTA u Vranju, osumnjičeni sve negira!

Crna Hronika -

Ćerka (31) prijavila je vranjskoj policiji u subotu svog oca A.N. (52) i navela da ju je on neprikladno dodirivao, a da je dalje zlostavljanje sprečio stric koji je uleteo u sobu.

Kako Kurir nezvanično saznaje, napad na devojku dogodio se u subotu uveče, kada je ćerka sa svojim detetom legla u krevet u sobi u kojoj spavaju.

- Žena je u prijavi navela da ona i otac spavaju u istoj sobi, ali u posebnim krevetima. Navodno, on je došao do ćerke, počeo da je dodiruje i nagovara na seks - priča izvor i dodaje da je stric devojke telefonom zvao policiju:

- Kako je devojka objasnila inspektorima, dalje zlostavljanje sprečio je njen stric sa svojim prijateljem, koji je uleteo u sobu u kojoj je bila sa ocem. Naime, on je kroz prozor video oca kako dodiruje ćerku, pa je utrčao unutra, počeo da viče na nasilnika i tako ga sprečio u njegovoj nameri - objašnjava sagovornik.

Zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, naložio je da se prikupe obaveštenja, te da se podnese krivična prijava u redovnom postupku protiv A.N. zbog krivičnog dela nedozvoljene polne radnje, a takođe prema osumnjičenom su izrečene obe hitne mere zaštite od nasilja u porodici.

- Dana 12.03.2022.godine u večernjim satima u Vranju, H.E. iz Vranja, prijavio da je zatekao A.N. (52) kao dodiruje svoju ćerku u predelu između butina - saopštio je portparol Osnovnog tužilaštva Miodrag Stojanović.

Navodno, otac je negirao ceo događaj.

- On je, navodno, ispričao da ćerka i brat žele da ga isele iz kuće - kaže izvor Kurira:

- Reč je o problematičnoj porodici, povratnicima u vršenju krivičnih dela. Iz ove kuće je nekoliko puta prijavljivano nasilje u porodici, ali se na kraju sve završavalo time da odustanu i da o prijavljenim slučajevima ne žele da svedoče jedni protiv drugih.

Kurir.rs/ T.S.

Bonus video:

01:59

MANIJACI NAPADAJU USRED BELA DANA! Iz Centra za bezbednost savetuju: Žene, nosite suzavac i elektrošokove!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track