TO VIŠE NIKAD NEĆE BITI ISTI NENAD PERIŠ: Vratiću se u Beograd i nastaviti da tražim mog Mateja!
Foto: Privatna Arhiva, Ana Paunković

Vratio se u Split

TO VIŠE NIKAD NEĆE BITI ISTI NENAD PERIŠ: Vratiću se u Beograd i nastaviti da tražim mog Mateja!

Crna Hronika -

U kontaktu sam sa srpskom policijom, koja je, moram još jednom istaknuti, obavila veliki posao više nego profesionalno, rekao je Periš

Nenad Periš, Matejev otac, vratio se u Split.

- Morao sam se vratiti kući. Tu mi je familija, kćerke, morao sam se vratiti da bih pokušao nastaviti s onim životom koji je nekada vodio Nenad Periš. Samo, to više nikad neće biti isti Nenad Periš, to je neki drugi čovek. Moje srce je ostalo s mojim sinom, u Beogradu, u koji ću se vratiti kako bih nastavio tražiti moga Mateja.

U kontaktu sam sa srpskom policijom, koja je, moram još jednom istaknuti, obavila veliki posao više nego profesionalno. Učinili su sve ne bi li pronašli Mateja, ali nažalost za sada nemamo nikakve nove informacije, rekao je Nenad Periš za Slobodnu Dalmaciju.

- Evo, i danas dok sam hodao gradom, svi gledaju u mene, prepoznaju me, a ja im otpozdravljam klimanjem glavom, kao što sam radio i ljudima u Beogradu. Neki me zaustavljaju i daju mi podršku da ustrajem u traženju Mateja i kažu mi kako saosećaju sa svima nama u porodici. Ta mi podrška ljudi daje snagu da izdržim.

Morao sam se vratiti u Split jer u Beogradu više nisam mogao izdržati tu neizvesnost. Ali, vratiću se u Beograd pronaći moga Mateja, rekao je Nenad Periš.

Kurir.rs/Slobodna Dalmacija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track