PETORICA ME ŠUTIRALA, BOLI ME SVE ŽIVO, PRIMAM INFUZIJU: Unakažen radnik borskog "Ziđina" kolegama opisao torturu koju je doživeo!
Foto: Ineks plus

brutalno nasilje u boru

PETORICA ME ŠUTIRALA, BOLI ME SVE ŽIVO, PRIMAM INFUZIJU: Unakažen radnik borskog "Ziđina" kolegama opisao torturu koju je doživeo!

Crna Hronika -

Saša S. (49) koji radi u krugu kompanije "Zđin Copper" napadnut je preksinoć dok je bio u redovnoj kontroli i obilasku firme

Saša S. (49) radnik obezbeđenja "Ineks-plus" brutalno je pretučen preksinoć u Bor, kada su ga maskirani napadači napali dok je bio u redovnoj kontroli i obilasku kompanije "Ziđin Copper", koju obezbeđuje njegova firma.

Povređeni radnik je, kako za Kurir kažu iz firme "Ineks-plus", dobio batine ni kriv ni dužan. Sašine kolege kažu i da im je on prepričao torturu koju je preživeo.

- Tu noć došlo je njih petoro, šestoro u krug fabrike i imali su hiruške maske na licu. Rekao nam je da ih je on oterao i upozorio ih da ne ulaze, ali su se oni na to oglušili i napali ga. Tukli su ga i šutirali toliko jako, da ga kako kaže "boli sve živo". Rekao je da ga sad bole rebra i cela leva strana tela, kao i da prima infuziju - kažu iz firme "Ineks-plus" i dodaju:

brutalno pretučen radnik obezbeđenja
brutalno pretučen radnik obezbeđenjafoto: Ineks plus

- Rekao je i da je strašno sve što mu se dogodilo i da treba da odgovaraju oni koji su ga prebili. Takođe, dodao je da mu je tog dana pretila neka žena, koja dolazi često u krug kompanije koju on obezbeđuje. Naš sagovornik kaže, da je pretućeni Saša S. nakon što je došao sebi, pozvao dežurnu službu svoje firme. D. Đ. direktor "Ineks-plus" kaže za Kurir da je ovo nažalost još jedan napad u nizu na njegove radnike.

- Naš radnik je brutalno pretučen i mi očekujemo da se ovim napadima već jednom stane na kraj. Ovo je moj vapaj za pomoć. Na dnevnom nivou imamo od 50 do 100 upada u krug ove fabrike, a kradu se limene ploče - kaže D. Đ.:

- Krađe tih ploča je svakodnevna pojava, jer kradljivci uzimaju i preprodaju to limarijama u gradu i okolini i to je veoma unosan posao. Takođe, imamo i lopove koje policija uhapsi, ali oni se opet vrate.

brutalno pretučen radnik obezbeđenja
brutalno pretučen radnik obezbeđenjafoto: Ineks plus

Organizovano dolaze

Bude ih i po 30 u grupi

Prema rečima našeg sagovornika, Saša S. ima ozbiljne povrede.

- Od kada je naša firma počela da radi na obezbeđivanju te kompanije imamo svakodnevne upade na njihov posed, ali i provale. Naši ljudi su obučeni, fizički spremni i naoružani. Zamislite šta bi bilo da oni upotrebe oružje - kaže direktor firme, čiji je radnik povređen:

- Inače, u krađu ne dolazi jedan čovek, već se oni organizovano u grupama pojavljuju, a ponekad ih bude i 30 u grupi.

(Kurir.rs - B. T.)

Bonus video:

03:22

PSIHOTERAPEUT O MUČKOM NASILJU OCA NAD SINOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track