SVEDOK LAŽE, MOJ MUŽ NIKADA NE BI UGROZIO NEČIJI ŽIVOT: Udovica Predraga, ubijenog zbog tartufa, ogorčena zbog izjava očevica
Foto: Kurir, Printscreen/Facebook, Privatna Arhiva

suđenje u sremskoj mitrovici

SVEDOK LAŽE, MOJ MUŽ NIKADA NE BI UGROZIO NEČIJI ŽIVOT: Udovica Predraga, ubijenog zbog tartufa, ogorčena zbog izjava očevica

Crna Hronika -

Maja Jeličić, supruga ubijenog Predraga Jeličića, reagovala je na izjavu Nebojše Erića, svedoka u postupku koji se za ubistvo njenog supruga i njegovog rođenog brata Stanislava, vodi protiv Dejana Erića i navela da je iskaz pun nelogičnosti i neistina.

Jeličići
Jeličićifoto: Facebook

Podsetimo, Stanislav i Predrag Jeličić ubijeni su u šumi tokom potrage za tartufima. Naime, oni su se sukobili sa braćom Erić, a posle tuče Dejan Erić je upucao Jeličiće. Na jučerašnjem suđenju pred Višim sudom u Sremskoj Mitrovici, svedok Nebojša Erić koji je prisustvovao zločinu i učestvovao u tuči, ispričao je da su Jeličići napali njih, a da je pokojni Predrag sve vreme navijao "sad ga ubij" i huškao brata Stanislava da tuče Dejana.

- Ima dosta nelogičnosti i netačnosti u izjavi svedoka Nebojše Erića. Poznajući supruga, tako nešto nikad ne bi rekao, a pored sukoba koji se desio nikada ne bi ugrozio svoj, a ni tuđi život. Činjenica je da su izgubljena dva života, da je petoro dece ostalo bez očeva, roditelji bez sinova - kaže Maja Jeličić koja je potresena ovim svedočenjem čak u jednom trenutku napustila sudnicu:

- Verujem da će istina i pravda tokom daljeg suđenja izaći na videlo. Očekujem da će optuženi dobiti zaluženu kaznu. Pored svih nesuglasica koje su se desile između braće Erić i Jeličić, niko nema pravo da oduzme tuđ život. Istina je jedna, a to je da naših više nema. Šta je to vrednije od prava na život?

Da podsetimo, ubistvo u šumi kod Jarka dogodilo se 6. decembra 2020. godine. Posle zločina uhapšeni su i Dejan i Nebojša Erić, ali je Nebojša pušten jer je utvrđeno da nema elemenata da bude krivično gonjen. On je u sudskom postupku protiv svog brata svedok.

Kurir.rs/ B.T.

Bonus video:

02:49

Tetka osumnjičenog za ubistvo u Šarlincu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track