NA ŠEFA OBEZBEĐENJA KLUBA "STEFAN BRAUN" PUCANO IZ DVA PIŠTOLJA?! Trajkov metak promašio Mira Č., a evo šta se onda desilo
Foto: Printscreen/Facebook, Kurir

najnoviji detalji istrage

NA ŠEFA OBEZBEĐENJA KLUBA "STEFAN BRAUN" PUCANO IZ DVA PIŠTOLJA?! Trajkov metak promašio Mira Č., a evo šta se onda desilo

Crna Hronika -

Slavoljub Trajković koji je uhapšen pre dva dana, javnosti je posto poznat pošto je svedok saradnik u postupku protiv Veljka Belivuka ispričao da su nameravali da ga ubiju, jer je pripremao likvidaciju Velje Nevolje

Slavoljub Trajković (42), zvani Trajko, koji je uhapšen zbog sumnje da je bio saučesnik u pokušaju ubistva šefa obezbedenja kluba "Stefan Braun", kako otkriva izvor Kurira i sam je, kako se sumnja, ispalio jedan hitac u pravcu Mira Č. (42), koji je teško povređen. Međutim, prema nezvaničnim informacijama, Trajković je promašio, ali je potom u Mira Č. sedam hitaca ispalio muškarac koji je bio u njegovom društvu i za kojim je raspisana potraga.

- Kako se sumnja, Trajković je pucao u pravcu šefa obezbeđenja kluba, ali taj hitac nije pogodio čoveka. Međutim, sedam metaka koje je ispalio muškarac za kojim se traga pogodio ga je u pluća, stomak i nogu - dodaje izvor Kurira. On podseća da su lisice na ruke, osim Trajkoviću stavljene i Nikoli S. kao i Milici D. koja je te noći bila sa njima u klubu, a potom im pomogla tako što ih je odvezla sa mesta zločina i pomogla im da pokušaju da se sakriju od policije.

Osumnjičeni Nikola S.
Osumnjičeni Nikola S. foto: Privatna Arhiva

Hapšen i sa Karađorđem

Dugi napao fudbalera Terzića

Slavolju Trajković je pre devet godina hapšen i zbog iznude, sa Karađorđem Subotićem, koji je devedesetih važio za važnu figuru podzemlja, a poslednjih godina je javnosti poznat kao učesnik rijaliti programa.

- Drugi uhapšeni, Nikola S., bio je hapšen 2019. zbog napada na fudbalera Andriju Terzića, a ranije je bio privođen i zbog drugih krivičnih dela - dodaje sagovornik Kurira.

- Njih troje danas bi trebalo da budu saslušani u Višem tužilaštvu u Beogradu, za još dvojicom osumnjičenih se traga - kratko je potvrdio naš sagovornik. Prema nezvaničnim informacijama, do pucnjave na ulazu u klub došlo je posle sukoba dve grupe mladića zbog devojke koja je bila u društvu napadača. Obezbeđenje je, navodno, reagovalo i nasilnike izbacilo napolje, ali su se oni onda vratili sa pištoljima i pokušali ponovo da uđu unutra. Svedoci su navodno ispričali da su prvo naleteli na šefa obezbeđenja Mira Č. i zapucali na njega. Inače, kako je Kurir pisao, Trajković i Nikola S. od ranije su poznati policiji po različitim krivičnim delima.

Veljko Belivuk
Veljko Belivuk foto: Shutterstock, Zorana Jevtić

- Trajkovića je tokom istrage o zločinima klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića pominjao svedok-saradnik Bojan Hrvatin. Naveo je da su neko vreme bili zajedno u zatvoru Zabela u kom su se i potukli. Ispričao je da je Belivuk saznao da Trajković priprema njegovu likvidaciju i da je planirano njegovo ubistvo, ali su pripadnici grupe uhapšeni pre nego što su ga ubili - podseća naš sagovornik. Trajković je, navodno, ubistvo Belivuka planirao sa Aleksandrom Gligorijevićem Pukijem, koji je, kako se sumnja bio saradnik kriminalne grupe kog su ubili u Ritopeku kada su saznali da im radi o glavi.

Kurir.rs

Bonus video:

00:55

PONOVO PUCANO NA BIVŠEG VOĐU PARTIZANOVE GRUPE ZABRANJENI: Nenad Alajbegović Alibeg (39) ranjen u noge!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track