I DRUGA ŽENA POVREĐENA U UDESU KOD LESKOVCA PREBAČENA U KC NIŠ: Ima prelom rebara, kaže da ne poznaje devojku s kojom je putovala?
Foto: Beta/Saša Đorđević

I DRUGA ŽENA POVREĐENA U UDESU KOD LESKOVCA PREBAČENA U KC NIŠ: Ima prelom rebara, kaže da ne poznaje devojku s kojom je putovala?

Crna Hronika -

I druga devojka (31) koja je jutros povređena u udesu koji se dogodio kod sela Pečenjevce pored Leskovca prevezena je u Niš zbog preloma rebara i hematoma po telu koji bi trebali da se ispitaju.

Kako saznajemo od izvora iz leskovačke bolnice, ona je svesna, ali kao da je zbog šoka doživela neku vrstu amnezije!?

- Dešava se nešto čudno. Da li je zbog šoka ili nečeg drugog, starija devojka kaže da ne poznaje devojku s kojom je putovala!? Ona govori razumljivim srpskim jezikom, ali potpuno nerazborito - kazali su nam izvori iz leskovačke bolnice.

U niški KC je ranije dovezena devojka (22) koja je bila sa njom u vozilu, i tom prilikom zadobila teže povrede, a morala je da interveniše i vatrogasno spasilačka ekipa koja ju je izvukla iz smrskanog automobila.

Ona je hospitalizovana u Nišu, trenutno je bez svesti i diše uz pomoć aparata.

Njen identitet je i posle skoro šest sati od udesa nepoznat jer se niko od bližnjih nije javio da mu je srodnica ili prijateljica.

Njih dve su bile u automobilu crnogorskih registarskih tablica iz Bara, u smeru ka Nišu, zaustavnom trakom. Paralelno s njihovim vozilom bio je šleper. Onda se nešto dogodilo tako da je vozač šlepera udario u njihov automobil.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track