TUKAO JE I PRETIO DA ĆE JOJ UBITI RODITELJE! DANIMA PLANIRAO OTMICU DEVOJKE: Detalji drame u Leskovcu, nasilnik tražio velike pare
Foto: Shutterstock

KIDNAPOVANJE

TUKAO JE I PRETIO DA ĆE JOJ UBITI RODITELJE! DANIMA PLANIRAO OTMICU DEVOJKE: Detalji drame u Leskovcu, nasilnik tražio velike pare

Crna Hronika -

Dvadesetosmogodišji N. Perović koji je uhapšen danas zbog sumnje da je kidnapovao dvadesetjednogodišnju Leskovčanku je, kako saznaje Kurir iz izvora bliskih policiji, ceo slučaj planirao danima.

Naime, kako navodi naš izvor, on se sa ovom devojkom zabavljao nepunih deset dana, zatim odvezao u svoju vikendicu u selo Mala Grabovnica, otuda zvao članove njene porodice i tražio da mu hitno donesu 3.000 evra, odbijajući da devojku pusti na slobodu.

Njoj je, kako dodaje naš izvor, tukao, ali i pretio da će da joj pobije celu porodicu.

Sve se to, kako je saopštila ranije policija, dešavalo od ponedeljka uveče do utorka popodne, da bi se nakon toga iz nekog razloga predomislio, pustio na slobodu i vratio automobilom kući.

- Ipak, tu nije kraj. I dalje je devojci pretio da ne sme da govori ništa o tome, a angažovao je i prijatelje da je prate - dodaje naš izvor.

Devojku je porodica nagovorila da sve prijavi policiji, ali su inspektori Perovića pustili na slobodu nakon prvog iskaza. Tek nakon toga je uhapšen.

Oteta devojka ima vidljive povrede na rukama i licu, koje je zadobila za vreme zatočeništva i u veoma je traumatičnom stanju.

(Kurir.rs/D.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track