PRVE SLIKE SA MESTA UBISTVA U CENTRU OBRENOVCA: Branislav upucan iz snajpera sa udaljenosti od 30 metara PRED OČIMA SUPRUGE
Foto: Kurir, Privatna Arhiva

UŽAS

PRVE SLIKE SA MESTA UBISTVA U CENTRU OBRENOVCA: Branislav upucan iz snajpera sa udaljenosti od 30 metara PRED OČIMA SUPRUGE

Crna Hronika -

Ovo su prve fotografije sa mesta zločina u centru Obrenovca gde je danas iz snajpera ubijen Branislav Penčić star 41 godinu. On je sa udaljenosti od 30 metara upucan direktno u grudi dok je bio sa suprugom.

1 / 16 Foto: Kurir

Penčić je od ranije poznat policiji i osuđivan desetak puta, a povezivan je sa trgovinom droge. Već je bio ranjavan, a inače je jedan od vođa navijačke grupe Hed hanters. Jedno vreme Penčić je živeo u Austriji.

Prema rečima meštana ulice Vuka Karadžića u Obrenovcu gde je pre sat i po ubijen navijač, pre mesec dana je razlupana šoferka na kolima.

Branislav Penčić, Obrenovac, pucnjava, ubistvo
foto: Kurir

- Zna se dobro ko je ubijeni. Bez obzira čime se bavio bio je dobar čovek, očigledno je platio cenu zbog onoga čime se bavio. Njegova porodica je poznata u gradu i svi su ih cenili - kažu žitelji ove ulice i dodaju da niko ništa nije video ni čuo.

Branislav Penčić, Obrenovac, pucnjava, Ubistvo
foto: Kurir

- Samo smo videli policijska kola, prvo jedna, a potom i nekoliko njih, kao i Hitnu pomoć. Čuli smo da je bio sa suprugom u trenutku ubistva, sva sreća da njoj nije ništa - navodi jedan komšija, dok drugi dodaje :

- Ovo je bilo namenjeno njemu, zato je ona nepovređena. Čuli smo da je kukala i dozivala pomoć iz sveg glasa kada je videla šta joj se dogodilo sa čovekom.

Po dolasku ekipe Hitne pomoći on nije davao znake života i hitno je prevezen u beogradski Urgentni centar gde je konstatovana smrt.

Branislav Penčić, Obrenovac, pucnjava, ubistvo
foto: Kurir

Na licu mesta je uviđaj, koji obavljaju forenzičari i inspektori kriminalističke policije po nalogu i u prisustvu zamenika Višeg javnog Tužilaštva.

Kurir.rs

bonus video:

01:41

NOVI DETALJI: Ubica tražio pomoć zbog skutera, pa POBIO ĐOKIĆE?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track