KEKIN KUM UBIJEN NA GROBLJU IZ SNAJPERA KAO I PENČIĆ: Snajperista upucao Jovanovića dok se vraćao sa sahrane!
Foto: Kurir, Privatna Arhiva

zločin u sopotu

KEKIN KUM UBIJEN NA GROBLJU IZ SNAJPERA KAO I PENČIĆ: Snajperista upucao Jovanovića dok se vraćao sa sahrane!

Crna Hronika -

Branislav Bane Penčić, vođa navijača grupe Hed hanters ubijen je u sačekuši u Obrenovcu iz snajpera. Napadač je Penčića upucao ispred supruge u blizini zgrade u kojoj mu žive roditelji sa samo 30 metara udaljenosti.

Ubije, Sopot, Sahranjen, Snajper, Milomir Jovanović
foto: Kurir

Navodni motiv pucnjave su navodno neraščišćeni kriminalni poslovi iz Austrije, u kojoj je Penčić poslednjih godina boravio.

Zločin u Obrenovcu inače nije prvo ubistvo snajperom u srpskom podzemlju. Podsetimo, Milomir Jovanović iz Vranića ubijen je u januaru 2017. godine posle jedne sahrane na groblju u Sopotu. Smrtonosni hici odjeknuli su u popodnevnim časovima, u momentu kada je Jovanović posle sahrane krenuo prema svom "džipu". - Jovanović je bio u pratnji trojice muškaraca koji su ga čuvali. S njima je krenuo prema "džipu". Pre nego što je uspeo da otvori vrata, odjeknuli su hici. Pogođen je u grudi i na mestu je preminuo. Njegovo obezbeđenje ga je odmah stavilo u "džip" i velikom brzinom odvezlo do doma zdravlja, ali su lekari po prijemu mogli samo da konstatuju smrt - kaže izvor upućen u detalje uviđaja.

1 / 6 Foto: Kurir

Jovanović je, inače, bio kum Dejana Stojanovića Keke, čija porodica mu je tada i dala čitulju. Interesantno je da je pre ubistva Jovanovića njegov brat navodno nestao u Rusiji.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track