NAVIJAČI PARTIZANA SE OPRAŠTAJU OD UBIJENOG VOĐE: Branislav Penčić likvidiran sa 3 metka, Grobari žale za njim (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

obrenovac

NAVIJAČI PARTIZANA SE OPRAŠTAJU OD UBIJENOG VOĐE: Branislav Penčić likvidiran sa 3 metka, Grobari žale za njim (FOTO)

Crna Hronika -

Nakon što je juče u Obrenovcu, likvidiran Branislav Bane Penčić (41), vođa navijača jedne od frakcija Partizana, njegovi prijatelji, kao i navijači kluba sa juga, opraštaju se od njega na društvenim mrežama.

1 / 8 Foto: Kurir

Penčića je, podsetimo, egzekutor ubio juče u popodnevnim satima, kako se sumnja, iz snajpera sa 30 metara razdaljine u Ulici Vuka Karadžića u Obrenovcu. Sumnja se da je napadač znao njegovo kretanje, a pogođen je sa tri hitca pred ženom, dok je izlazio iz džipa. Nesrećna žene pala je na kolena i dozivala pomoć, ali je vođa navijača nedugo zatim preminuo.

Branislav Penčić
foto: Društvene mreže

- U Obrenovcu je ubijen vođa Partizanove grupe "Hed hanters" Branislav Penčić. Počivaj u miru. Gore na nebu armija prava - pisalo je u jednoj od objava na grupi partizanovih navijača, a komentari ispod Penčićeve fotografije samo su se nizali.

"Brate naš dobri, počivaj u miru", "Neka ti je laka crna zemlja", "Dobri naš, svi znamo koliko si bio dobar čovek", "Armija na nebu je dobila još jednu ljudinu".

Branislav Penčić
foto: Društvene mreže

Podsetimo, Branislav Penčić imao je debeo dosije, a u periodu od sedam godina protiv njega je podneto više od 12 krivičnih prijava, zbog nasilničko ponašanje, otmica, neovlašćeno držanje i stavljanje u promet opojnih droga, napad na službeno lice, krađa. Inače, Penčić se i ranije našao na meti napadača.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track