MUŽ I ŽENA PREGAŽENI PRED KUĆOM! Komšije otkrivaju: Kad izađemo na ulicu čekamo ko će nas UBITI, vozači divljaju ovuda i trkaju se
Foto: Damir Dervišagić

saobraćajka kod obrenovca

MUŽ I ŽENA PREGAŽENI PRED KUĆOM! Komšije otkrivaju: Kad izađemo na ulicu čekamo ko će nas UBITI, vozači divljaju ovuda i trkaju se

Crna Hronika -

Slobodan K. (80) poginuo je, dok je njegova supruga D. K. (75) teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče u Zabrežju kod Obrenovca, kada je na njih automobilom naleteo nepoznati vozač.

Mesto na kom je bahati vozač naleteo na stariji par
Mesto na kom je bahati vozač naleteo na stariji parfoto: Kurir

Nakon udesa, vozač je pobegao sa mesta nesreće. Slobodan je nastradao na mestu, dok je njegova supruga sa teškim povredama prevezena u Ugrentni centar u Beogradu.

Brat nastradalog Slobodana za Kurir je rekao da je strašno to što se dogodilo.

- Slobodan i ja smo braća rođena. Naleteo je na njih dvoje, njega je ubio na licu mesta, a žena mu je odvezla Hitna pomoć. Ja sam jako bolestan i ne izlazim napolje, javili su mi šta se desilo, tako da zaista ne bih mogao da više pričam o tome - rekao je Slobodanov brat, vidno uznemiren.

Komšinica bračnog para ispričala je za Kurir da su čuli udarac, a ubrzo nakon toga i sirene.

- Bila sam u kupatilu kad sam čula strašan udarac, dok smo izašli napolje policija i Hitna pomoć su već stigi i unosili su naše komšije u vozila. Bile su dve ekipe Hitne pomoći i mnogo policije. Koliko znam, komšinica je još u kritičnom stanju. Njih dvoje imaju sina i snaju i jedno unuče - priča komšinica supružnika i dodaje da su Slobodan i njegova supruga pregaženi maltene ispred kuće.

- Negde su krenuli zajedno, a auto ih je pokosio na svega dvadesetak metara dalje od porodične kuće. Inače, ova naša ulica je jako prometna i vozači jurcaju non-stop - kaže naša sagovornica i dodaje:

- Iako ovde ima ležećih policajaca, vozače nije briga. Da li mi verujete, kad izađemo na ulicu samo čekamo kad će nas neko ubiti. Čim padne mrak, krenu da se trkaju i da divljaju sa autima. Zaista je ovo sve strašno, mnogo smo se uplašili.

Ona dodaje i da je prava sreća što u trenutku nesreće sa Slobodanom i njegovom ženom nije bilo njihovo uneče.

- Umesto njih moglo je biti dete, zamislite da su hteli sa njom da prošetaju? - kaže komšinica.

Prema njenim rečima nesrećni supružnici važe za fine i dobre ljude.

- Njiov sin je od jutros otišao po telo, a žena je u bolnici. Nadamo se da će uspeti da se izvuče bar ona - dodaju komšije supružnika.

Kurir.rs/J.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track