KAD UĐETE U TU KAFANU GLEDATE DA LI ĆETE ŽIVI IZAĆI: Žitelji trsteničkog sela progovorili o horor lokalu, gde je izboden mladić!
Foto: Kurir.rs

tuča kod trestenika

KAD UĐETE U TU KAFANU GLEDATE DA LI ĆETE ŽIVI IZAĆI: Žitelji trsteničkog sela progovorili o horor lokalu, gde je izboden mladić!

Crna Hronika -

Nakon što je sinoć u kafani u Medveđi kod Trstenika izbila tuča, gde je izboden mladić (23) i prevezen u bolnicu, prema rečima meštana ovog sela, incident koji se dogodio nije nikakva novost.

Povređeni je, podsetimo, prevezen u bolnicu na dalje lečenje. Meštani su rekli da je u vreme incidenta bila uživo muzika. U jednom trenutku je izbila makljaža i neko je izboden.

- Nije nikakvo čudo da je neko izboden u toj kafani. Svakakav svet ili bolje reći polusvet se okuplja tamo. Gazda ih mami tim pevačicama i onda se oni opiju i svašta rade - skidaju se, guraju, grle, tuku. Svađaju se ko će pre dirati ili nasrnuti na te žene - kaže meštanin Medveđe i dodaje:

kafana gde se dogodio incident
kafana gde se dogodio incidentfoto: Kurir.rs

Žitelji ovog mesta kod Trstenika kažu da je kafana nekoliko puta menjala ime.

- Uvek isti ljudi sede, ali kad dođe neko sa strane, iz susednih sela, eto problema. Znaju tu da ostave i celu platu, kao i penziju. Često se potuku, lome čaše, flaše. Ima i onih koji se gađaju flašama - kaže naš sagovornik i nastavlja:

- Kad uđete unutra, gledate da li ćete izaći živi. Dogodi se da toliko popiju da vrše nuždu u kafani, bez da ide kao normalan svet u toalet.

Naš sagovornik kaže da je enterijer kafane u veoma lošem stanju, ali da gostima to ne smeta i da na neki način oni svašta i rade zašto što lokal "nije na nivou".

Inače, ispred kafane gde se sinoć dogodila tuče parkiran je polupan automobil i ima vidljivih tragova srče i loma.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja