SARADNIK VELJE NEVOLJE IZAŠAO IZ ZATVORA NA VIKEND, PA PRETUČEN U KRAGUJEVCU: Navijač Principa teško povređen u krvavom obračunu
Foto: Zorana Jevtić

SUKOB NAVIJAČA

SARADNIK VELJE NEVOLJE IZAŠAO IZ ZATVORA NA VIKEND, PA PRETUČEN U KRAGUJEVCU: Navijač Principa teško povređen u krvavom obračunu

Crna Hronika -

Dragoljub Vujičić zvani Dragče Osuđenik, član Partizanove navijačke grupe "Principi", teško je povređene večeras u žestokom obračunu navijača u Kragujevcu.

Tuča se dogodila oko 19 časova u centru grada, kada je Vujičić u okršaju sa suparničkom ekipom zadobio povrede glave i donjih ekstremiteta, nakon čega je prebačen u bolnicu, prenosi portal ucentar.rs.

Veljko Belivuk, Principi
foto: Dado Đilas, Zorana Jevtić

Dragoljub Vujičić se nalazi na odsluženju kazne u zatvoru Petrovac u Kragujevcu, a iz kaznionice je bio pušten na vikend. Šta je uzrok tuče za sada se samo nagađa, ali bolje upućeni sumnjaju da su verovatno u pitanju neraščišćeni računi oko kriminalnih poslova, piše ucentar.rs.

Inače, Vujičić je ranije bio navijač Radničkog iz Kragujevca i pripadnik "Crvenih đavola", ali je kasnije, kako prenosi ucentar.rs, prešao u Partizanovu navijačku grupu "Principi", zbog čega ga mnogi povezuju sa mafijaškom ekipom Veljka Belivuka, poznatog i kao Velja Nevolja, i njegovim kriminalnim poslovima.

(Kurir.rs/ Ucentar.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track