DETALJI UŽASA U RIPNJU Momčilo pre 20 godina od zelenaša pozajmio 6.000 evra, pa izgubio kuću! Sin ga našao na livadi u lokvi krvi
Foto: Kurir

Nezapamćena porodična tragedija

DETALJI UŽASA U RIPNJU Momčilo pre 20 godina od zelenaša pozajmio 6.000 evra, pa izgubio kuću! Sin ga našao na livadi u lokvi krvi

Crna Hronika -

Momčilo Marković izvršio je samoubistvo na livadi iza porodične kuće u Ripnju, nakon što je preminuo njegov otac Milan (96).

Telo nesrećnog Momčila pronašao je sin, koji je došao po pozivu majke. Nezapamćena porodična tragedija dogodila se u ponedeljak uveče. Kako kaže Momčilov sin Dejan, majka ga je tog popodneva nazvala da hitno dođe u Ripanj jer je dedi loše.

Ripanj, samoubistvo, Momčilo Marković, Milan Marković
foto: Kurir

- Majka me je pozvala i rekla mi da dođem brzo jer deda umire i da ona ne sme da uđe u sobu, a da tate nigde nema. Došao sam hitno iz Beograda i zatekao dedu koji je već preminuo. Tate nigde nije bilo - počinje priču Dejan Marković:

- Izašao sam iz kuće i dozivao oca po dvorištu, ali se on nije odazivao. Primetio sam da psi laju u livadi, a kada sam došao do nje zatekao sam oca kako mrtav leži u lokvi krvi. Pored njega je bio pištolj i paklica cigareta - objašnjava naš sagovornik.

1 / 6 Foto: Kurir

Kako kaže, njegov otac je duže vreme bio depresivan.

- On je već dvadeset godina pretio da će se ubiti jer je imao težak život i ozbiljne probleme. Naime, on je pre 20 godina od zelenaša pozajmio 6.000 evra. Taj dug je rastao neverovatnom brzinom, pa je on tako ostao bez kuće u centru sela i doselio se sa majkom ovde kod svog oca - objašnjava Dejan:

- Osim što je ostao bez celokupne imovine, njemu su zelenaši uzimali penziju. Momčilo Marković je, kako njegov sin kaže, patio i zbog porodičnih prilika.

- Moj mlađi brat je u zatvoru, to mu je teško padalo - dodao je Dejan.

Iako na telu Milana Markovića nije bilo tragova nasilja, naložena je obdukcija i oca i sina.

(Kurir.rs/J.I.)

Bonus video:

06:46

Ovako možete pomoći nekome ko želi da se ubije i sprečite nečije samoubistvo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja